Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten
Skiverhuur : Gressoney Stafal
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
ma 01
Weer
Patchy light rain in area with thunder
Temperaturen
4° / 15°
Last significant snowfall
zaterdag 09 nov.

Gressoney Stafal

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Gressoney Stafal de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Gressoney Stafal, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Gressoney Stafal hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Gressoney Stafal, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Gressoney Stafal zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Gressoney Stafal een ongeloofelijk skigebied aan. Gressoney Stafal is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Gressoney Stafal een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Gressoney Stafal te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Gressoney Stafal komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Vælg en butik