Skiverhuur : Espot Esqui
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 18
Weer
Clear/Sunny
Temperaturen
-3° / 6°
Last significant snowfall
vrijdag 10 apr.

Espot Esqui

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Espot Esqui de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Espot Esqui, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Espot Esqui hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Espot Esqui, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Espot Esqui zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Espot Esqui een ongeloofelijk skigebied aan. Espot Esqui is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Espot Esqui een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Espot Esqui te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Espot Esqui komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Vælg en butik