Skiverhuur Biescas-Panticosa

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Biescas-Panticosa de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Biescas-Panticosa, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Biescas-Panticosa hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Biescas-Panticosa, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Biescas-Panticosa zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Biescas-Panticosa een ongeloofelijk skigebied aan. Biescas-Panticosa is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Biescas-Panticosa een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Biescas-Panticosa te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Biescas-Panticosa komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

U wilt uw ski's huren in Biescas-Panticosa, ontdek dan onze andere skigebieden in Pyrénées Espagnoles : skioord Astun, skioord Baqueira-Beret, skioord Baqueira-Bonaigua/Esterri d'An, skioord Boi Taull, skioord Candanchu, skioord Cerler, skioord Espot Esqui, skioord Formigal, skioord La Molina, skioord Masella, skioord Panticosa-Biescas, skioord Rialp. Tot ziens op de pistes.
De winkels in het skioord
El Alquiler de Biescas
El Alquiler de Biescas
Area : --
Adres : Av. Ordesa s/n