Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten
Skiverhuur : Alber Sport St. Christoph
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

Alber Sport St. Christoph

Hnr. 28
6580 St. Anton
Uur
Maandag-Zondag : 08:30-18:00
Gesproken talen
Deutsch English
  • Alber Sport St. Christoph 1
  • Alber Sport St. Christoph 2
  • Alber Sport St. Christoph 3
  • Alber Sport St. Christoph 4

U hebt een verblijf gereserveerd in het skistresort St. Anton om met volle teugen te kunnen genieten van ski- en/of snowboardplezier? U hebt de juiste keuze gemaakt! De professionals van Alber Sport St. Christoph geven u advies over het beste materiaal zodat u veilig kunt genieten van de geweldige pistes van ##resort_name.

De specialisten van Skiset helpen u bij het kiezen van uw ski- of snowboardmateriaal; Skiset garandeert u uitsluitend perfect onderhouden materiaal van vooraanstaande skimerken te verhuren: slijpen, waxen, gedroogde en behandelde schoenen

U hebt alle troeven in handen om optimaal te profiteren van het skigebied van skiresort St. Anton! Vertrouw op de professionals van de winkel Alber Sport St. Christoph voor de huur van uw skimateriaal.

Alber Sport St. Christoph staat voor een ervaren team van gepassioneerde winter- en bergsporters. Zij ontvangen u in een gezellige en vriendelijke sfeer en begeleiden u zo goed mogelijk bij de keuze van uw materiaal. Als specialist op het gebied van skiverhuur beschikt Alber Sport St. Christoph over een groot assortiment van recent skimateriaal van goede kwaliteit, voor alle skistijlen. In onze winkel vindt u al het materiaal om alle wintersporten die in skiresort St. Anton mogelijk zijn, te beoefenen. Of uw voorkeur nu uitgaat naar skiën of snowboarden, Alber Sport St. Christoph voorziet u van het geschikte materiaal.

Het aanbod van Alber Sport St. Christoph varieert van de verhuur van skischoenen, snowboards en ski's, allemaal voor een redelijke prijs. U kunt er ook voor kiezen om uw ski's vooraf te reserveren bij onze winkel Alber Sport St. Christoph. Of u nu een beginnende skiër bent of een zeer ervaren snowboarder, ter plaatse krijgt u advies op maat en het materiaal dat bij uw niveau en wensen past. Als alleenvertegenwoordiger van de grootste merken garandeert onze winkel Alber Sport St. Christoph u het beste tarief voor het skimateriaal dat altijd van topkwaliteit is.

Skiset verhuurt uitsluitend zorgvuldig gecontroleerd materiaal. Het materiaal wordt bij aanvang van het seizoen en na iedere uitlening grondig geïnspecteerd door de professionals van de winkel Alber Sport St. Christoph. De sluitingen worden uitsluitend afgesteld door professionals waarbij goed wordt gelet op de kenmerken van elke klant.

De skimen van uw winkel kunnen u de beste skipistes aanbevelen naargelang de sneeuwcondities van het skiresort St. Anton en uiteraard de weersvoorspelling. Neem de tijd ze te vragen naar de beste routes en skiliften. Zij staan voor u klaar met raad en daad, en kunnen u alles vertellen over het materiaal, het skiresort en de pistes, en de voor klein en groot georganiseerde activiteiten. En als u skilessen wilt nemen, verwijzen onze professionals van Alber Sport St. Christoph u naar de beste skilera(a)r(en).

Onze medewerkers, en het personeel van het Skiset-netwerk, volgen ieder jaar een opleiding waarin het onderhoud van het materiaal en alle technische aspecten van het beroep van skiman uitgebreid aan bod komen, zodat wij u een onvergetelijke ski-ervaring kunnen bezorgen en u bij uw bezoek aan de winkel Alber Sport St. Christoph vlot en deskundig kunnen helpen. Ons doel: u optimaal laten genieten van het rijke aanbod van St. Anton en u een zorgeloze vakantie bezorgen.

Wacht niet langer en reserveer nu uw ski's online bij Alber Sport St. Christoph en profiteer van een korting tot 50% in skiresort St. Anton.

 

Extra in winkeldiensten

Diensten te reserveren bij de winkel na de online bestelling