Skiverhuur Les Mélèzes Snow Shop

Les Mélèzes - Bât. A, 05600 Risoul
Uur
Week : 08:45-18:00
Weekend : 08:30-19:00
Gesproken talen :
English-EN Espagnol-ES Français-FR Italiano-IT
8h11h14h17h20h

U hebt een verblijf gereserveerd in het skistresort Risoul om met volle teugen te kunnen genieten van ski- en/of snowboardplezier? U hebt de juiste keuze gemaakt! De professionals van Les Mélèzes Snow Shop geven u advies over het beste materiaal zodat u veilig kunt genieten van de geweldige pistes van Risoul.

De specialisten van Skiset helpen u bij het kiezen van uw ski- of snowboardmateriaal; Skiset garandeert u uitsluitend perfect onderhouden materiaal van vooraanstaande skimerken te verhuren: slijpen, waxen, gedroogde en behandelde schoenen

U hebt alle troeven in handen om optimaal te profiteren van het skigebied van skiresort Risoul! Vertrouw op de professionals van de winkel Les Mélèzes Snow Shop voor de huur van uw skimateriaal.

Les Mélèzes Snow Shop staat voor een ervaren team van gepassioneerde winter- en bergsporters. Zij ontvangen u in een gezellige en vriendelijke sfeer en begeleiden u zo goed mogelijk bij de keuze van uw materiaal. Als specialist op het gebied van skiverhuur beschikt Les Mélèzes Snow Shop over een groot assortiment van recent skimateriaal van goede kwaliteit, voor alle skistijlen. In onze winkel vindt u al het materiaal om alle wintersporten die in skiresort Risoul mogelijk zijn, te beoefenen. Of uw voorkeur nu uitgaat naar skiën of snowboarden, Les Mélèzes Snow Shop voorziet u van het geschikte materiaal.

Het aanbod van Les Mélèzes Snow Shop varieert van de verhuur van skischoenen, snowboards en ski's, allemaal voor een redelijke prijs. U kunt er ook voor kiezen om uw ski's vooraf te reserveren bij onze winkel Les Mélèzes Snow Shop. Of u nu een beginnende skiër bent of een zeer ervaren snowboarder, ter plaatse krijgt u advies op maat en het materiaal dat bij uw niveau en wensen past. Als alleenvertegenwoordiger van de grootste merken garandeert onze winkel Les Mélèzes Snow Shop u het beste tarief voor het skimateriaal dat altijd van topkwaliteit is.

Skiset verhuurt uitsluitend zorgvuldig gecontroleerd materiaal. Het materiaal wordt bij aanvang van het seizoen en na iedere uitlening grondig geïnspecteerd door de professionals van de winkel Les Mélèzes Snow Shop. De sluitingen worden uitsluitend afgesteld door professionals waarbij goed wordt gelet op de kenmerken van elke klant.

De skimen van uw winkel kunnen u de beste skipistes aanbevelen naargelang de sneeuwcondities van het skiresort Risoul en uiteraard de weersvoorspelling. Neem de tijd ze te vragen naar de beste routes en skiliften. Zij staan voor u klaar met raad en daad, en kunnen u alles vertellen over het materiaal, het skiresort en de pistes, en de voor klein en groot georganiseerde activiteiten. En als u skilessen wilt nemen, verwijzen onze professionals van Les Mélèzes Snow Shop u naar de beste skilera(a)r(en).

Onze medewerkers, en het personeel van het Skiset-netwerk, volgen ieder jaar een opleiding waarin het onderhoud van het materiaal en alle technische aspecten van het beroep van skiman uitgebreid aan bod komen, zodat wij u een onvergetelijke ski-ervaring kunnen bezorgen en u bij uw bezoek aan de winkel Les Mélèzes Snow Shop vlot en deskundig kunnen helpen. Ons doel: u optimaal laten genieten van het rijke aanbod van Risoul en u een zorgeloze vakantie bezorgen.

Wacht niet langer en reserveer nu uw ski's online bij Les Mélèzes Snow Shop en profiteer van een korting tot 50% in skiresort Risoul.

Huren in Les Mélèzes Snow Shop winkel kunt u profiteren van apparatuur tegen de beste tarieven, dus wacht niet langer!
Alle informatie over het station vind je hier: Skigebied hier Risoul
Deze winkel helpt u bij het maken van de juiste keuze: met een speciale scanner maken we een 3D-voetscan!
Niet alleen de schoenmaat is van belang, tijdens de voetanalyse die slechts 5 seconden duurt, wordt gekeken naar lengte, breedte, volume en voetboog.
Skiset Scanfeet
De andere winkels in het skioord