Wanneer vertrekt u om te skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.

Skiverhuur Monnet Sports

Rue Centrale 33 - BP 193, 1918 La Tzoumaz
Uur
Week : 08:30-12:00/12:00-18:00
Weekend : 08:30-18:00
Gesproken talen :
Deutsch-DE English-EN Français-FR
8h11h14h17h20h
Extra in winkeldiensten

Diensten te reserveren bij de winkel na de online bestelling

Monnet Sports is al meer dan 30 jaar een topteam dat u met professionaliteit en gezelligheid ontvangt in een gerenoveerde en smaakvol ingerichte winkel.

 

  Het team, gepassioneerd door de bergen en glijdende sporten, zal u adviseren over de verkoop en verhuur van uw materiaal, geschikt voor alle niveaus.

 

  Wacht niet tot de eerste sneeuwvlokken vallen op dit prachtige gebied dat La Tzoumaz is, om uw toekomstige uitrusting te reserveren.

 

Heeft u een accommodatie geboekt in het resort La Tzoumaz om te genieten van de geneugten van het skiën? je hebt de juiste keuze gemaakt!

De professionals van Monnet Sports adviseren u over de beste uitrusting, zodat u in alle veiligheid kunt genieten van de fantastische hellingen van La Tzoumaz.

Zet de kansen aan jouw kant om het meeste uit het skigebied La Tzoumaz te halen! Vertrouw op de professionals van de Monnet Sports-winkel voor het huren van uw skimateriaal. Monnet Sports is een ervaren team van berg- en sneeuwsporters. Ze zullen u verwelkomen in een vriendelijke en vriendelijke sfeer om u te begeleiden bij uw keuze. Monnet Sports, specialist in skiverhuur, heeft een breed scala aan recente en hoogwaardige uitrustingen, voor alle stijlen; onze winkel biedt genoeg om alle mogelijke glijtechnieken in het La Tzoumaz resort te oefenen. Het aanbod van Monnet Sports varieert van skischoenverhuur tot goedkope skiverhuur, inclusief snowboardverhuur. U kunt er ook voor kiezen om uw ski's vooraf te reserveren in onze Monnet Sports-winkel. Of u nu een beginnende skiër bent of een ervaren snowboarder, u vindt persoonlijk advies en de uitrusting aangepast aan uw niveau en uw wensen. Als bewaarder van de grootste merken, garandeert onze Monnet Sports-winkel u de beste prijs voor skimateriaal, voor kwaliteit die altijd bovenaan staat.

 

De specialisten van Skiset helpen je bij het kiezen van je ski- of snowboarduitrusting; Skiset verbindt zich ertoe alleen materiaal te huren dat in perfecte staat verkeert en dat regelmatig wordt onderhouden: schoenen slijpen, waxen, drogen en behandelen

 

Skiset verhuurt enkel zorgvuldig gecontroleerd materiaal, het materiaal wordt aan het begin van het seizoen en na elk uitstapje gecontroleerd door de professionals van de Monnet Sports-winkel. Aanpassing van bindingen wordt alleen uitgevoerd door professionals, rekening houdend met de kenmerken van elke klant.

 

De skimannen in uw winkel kunnen u adviseren over de beste pistes, afhankelijk van de sneeuwcondities in het skioord La Tzoumaz en natuurlijk het weer. Neem de tijd om hen te vragen naar de beste routes en liften. Ze staan ​​tot uw beschikking voor advies en om uw vragen te beantwoorden, zowel over de uitrusting als over het resort, het skigebied of de activiteiten voor jong en oud. Evenzo, als u skilessen nodig heeft, zullen onze professionals bij Monnet Sports u doorverwijzen naar de beste leraren.

 

Onze medewerkers, zoals al die van het Skiset-netwerk, worden elk jaar opgeleid in het onderhoud van de uitrusting en in alle technische aspecten van het beroep van skiman om u een onvergetelijke zweefervaring te bieden en uw bezoek aan de Monnet Sports-winkel zo aangenaam mogelijk te maken zo soepel mogelijk, gemakkelijk en snel mogelijk. Eén enkel doel, om u te laten genieten van de geneugten van La Tzoumaz en een zorgeloze vakantie.

 

Aarzel niet langer en boek nu uw ski's online bij Monnet Sports en profiteer van een korting tot 50% in het skioord La Tzoumaz

Huren in Monnet Sports winkel kunt u profiteren van apparatuur tegen de beste tarieven, dus wacht niet langer!
Alle informatie over het station vind je hier: Skigebied hier La Tzoumaz