Wanneer vertrekt u om te skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.

Skiverhuur Skiset Alpages du Chantel

Résidences MGM Alpages du Chantel, 73700 Arc 1800
Uur
Maandag-Donderdag : 08:30-13:00/16:00-18:00
Vrijdag-Zaterdag : 08:30-19:30
Zondag : 08:30-18:30
Gesproken talen :
English-EN Français-FR
8h11h14h17h20h
Extra in winkeldiensten

Diensten te reserveren bij de winkel na de online bestelling

Onze winkel, gelegen in de residenties Pierre en Vacances Premium Alpages du Chantel, heet u welkom. Een dynamisch team van skitechnici verwelkomt u en adviseert u in een vriendelijke winkel in het hart van de Chantel-weiden.

 

Of het nu gaat om het huren van skischoenen, een paar ski's of een snowboard, in onze winkel Skiset Alpages du Chantel vindt u recent materiaal van de grootste merken.

 

  U heeft een accommodatie geboekt in het resort Arc 1800 om te genieten van de geneugten van het skiën, u heeft de juiste keuze gemaakt!

 

Zet de kansen aan uw kant om het meeste uit het skigebied van het Arc 1800-resort te halen! Vertrouw op de professionals van de winkel Skiset Alpages du Chantal voor de verhuur van uw skimateriaal. Skiset Alpages du Chantal is een ervaren team van berg- en sneeuwsporters. Ze zullen u verwelkomen in een vriendelijke en vriendelijke sfeer om u te begeleiden bij uw keuze. Skiset Alpages du Chantal, specialist in skiverhuur, heeft een breed scala aan recente en hoogwaardige uitrustingen, voor alle stijlen; onze winkel biedt alles wat je nodig hebt om alle mogelijke skitechnieken te oefenen in het resort Arc 1800. Het aanbod van Skiset Alpages du Chantal varieert van skischoenverhuur tot goedkope skiverhuur, inclusief snowboardverhuur. U kunt er ook voor kiezen om uw ski's vooraf te reserveren in onze winkel Skiset Alpages du Chantal. Of u nu een beginnende skiër bent of een ervaren snowboarder, u vindt persoonlijk advies en de uitrusting aangepast aan uw niveau en uw wensen. Onze Skiset Alpages du Chantal-winkel, bewaarder van de grootste merken, garandeert u de beste prijs voor skimateriaal, voor kwaliteit die altijd bovenaan staat.

 

De specialisten van Skiset helpen je bij het kiezen van je ski- of snowboarduitrusting; Skiset verbindt zich ertoe enkel materiaal te huren dat in perfecte staat verkeert en dat regelmatig onderhouden wordt: slijpen, waxen, gedroogde en behandelde laarzen.

 

Skiset verhuurt enkel zorgvuldig gecontroleerd materiaal, het materiaal wordt aan het begin van het seizoen en na elk uitstapje gecontroleerd door de professionals van de winkel van Skiset Alpages du Chantel. Aanpassing van bindingen wordt alleen uitgevoerd door professionals, rekening houdend met de kenmerken van elke klant.

 

De skimannen in uw winkel kunnen u adviseren over de beste pistes, afhankelijk van de sneeuwcondities in het Arc 1800-resort en natuurlijk het weer. Neem de tijd om hen te vragen naar de beste routes en liften. Ze staan ​​tot uw beschikking voor advies en om uw vragen te beantwoorden, zowel over de uitrusting als over het resort, het skigebied of de activiteiten voor jong en oud. Evenzo, als u skilessen nodig heeft, zullen onze professionals van Skiset Alpages du Chantel u doorverwijzen naar de beste leraren.

 

Onze medewerkers, zoals al die van het Skiset-netwerk, worden elk jaar opgeleid in het onderhoud van de uitrusting en in alle technische aspecten van het beroep van skiman om u een onvergetelijke zweefervaring te bieden en uw verblijf in de Skiset Alpages du Chantel winkelt zo makkelijk en snel mogelijk. Eén enkel doel, zodat u optimaal kunt genieten van de geneugten van Arc 1800 en een zorgeloze vakantie.

 

Aarzel niet langer en boek nu uw ski's online bij Skiset Alpages du Chantal en profiteer van een korting tot 40% in het Arc 1800 resort.

Huren in Skiset Alpages du Chantel winkel kunt u profiteren van apparatuur tegen de beste tarieven, dus wacht niet langer!
Alle informatie over het station vind je hier: Skigebied hier Arc 1800
De andere winkels in het skioord