Wanneer vertrekt u om te skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.

Skiverhuur Skiset Pierre Blanche

Place du Soleil, 73700 Arc 1600
Uur
Maandag-Zondag : 08:30-19:00
Gesproken talen :
English-EN Espagnol-ES Français-FR
8h11h14h17h20h
Extra in winkeldiensten

Diensten te reserveren bij de winkel na de online bestelling

U heeft een accommodatie geboekt in het resort Arc 1600 om te genieten van de geneugten van het skiën, u heeft de juiste keuze gemaakt!

De professionals van Skiset Pierre Blanche adviseren u over de beste uitrusting zodat u in alle veiligheid kunt genieten van de fantastische hellingen van Arc 1600.

Zet de kansen aan uw kant om het meeste uit het skigebied van het Arc 1600-resort te halen! Vertrouw op de professionals van de winkel Skiset Pierre Blanche voor de verhuur van uw skimateriaal. Skiset Pierre Blanche is een ervaren team van berg- en sneeuwsporters. Ze zullen u verwelkomen in een vriendelijke en vriendelijke sfeer om u te begeleiden bij uw keuze. Specialist in skiverhuur, Skiset Pierre Blanche heeft een breed scala aan recente en hoogwaardige uitrusting, voor alle stijlen; onze winkel biedt alles wat je nodig hebt om alle mogelijke skitechnieken te oefenen in het resort Arc 1600. Het aanbod van Skiset Pierre Blanche varieert van skischoenverhuur tot goedkope skiverhuur, inclusief snowboardverhuur. U kunt er ook voor kiezen om uw ski's vooraf te reserveren in onze Skiset Pierre Blanche winkel. Of u nu een beginnende skiër bent of een ervaren snowboarder, u vindt persoonlijk advies en de uitrusting aangepast aan uw niveau en uw wensen. Bewaarder van de grootste merken, onze Skiset Pierre Blanche-winkel garandeert u de beste prijs voor skimateriaal, voor kwaliteit die altijd bovenaan staat.

Aarzel niet langer en boek nu uw ski's online bij Skiset Pierre Blanche en profiteer van een korting tot 40% in het Arc 1600 resort.

Huren in Skiset Pierre Blanche winkel kunt u profiteren van apparatuur tegen de beste tarieven, dus wacht niet langer!
Alle informatie over het station vind je hier: Skigebied hier Arc 1600
Deze winkel helpt u bij het maken van de juiste keuze: met een speciale scanner maken we een 3D-voetscan!
Niet alleen de schoenmaat is van belang, tijdens de voetanalyse die slechts 5 seconden duurt, wordt gekeken naar lengte, breedte, volume en voetboog.
Skiset Scanfeet
De andere winkels in het skioord