Wanneer vertrekt u om te skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.

Skiverhuur Glycérine Sport

Imm. Cresta Route du Nord 5, 1972 Anzère
Uur
Maandag-Zondag : 08:30-18:00
Gesproken talen :
Deutsch-DE English-EN Français-FR Nederlands-NL
8h11h14h17h20h

Vertrouw voor uw skiverhuur in Anzère op echte bergprofessionals: Glycérine.

 

Bij Glycérine spreken we Frans, Engels, Duits, Nederlands.

 

Parkeerplaatsen voor de winkel.

 

Of het nu gaat om het huren van skischoenen, een paar ski's of een snowboard, onze winkel Glycérine biedt u recente uitrusting van de grootste merken.

 

De specialisten van Skiset helpen je bij het kiezen van je ski- of snowboarduitrusting; Skiset verbindt zich ertoe enkel materiaal te huren van de grootste merken in perfecte staat, regelmatig onderhouden: slijpen, waxen, gedroogde en behandelde schoenen

Zet de kansen aan uw kant om het meeste uit het skigebied van Anzère te halen! Vertrouw op de professionals van de winkel Glycérine Sport voor het huren van uw skimateriaal.

 

Glycérine Sport is een ervaren team, gepassioneerd door de bergen en glijden. Ze zullen u verwelkomen in een vriendelijke en vriendelijke sfeer om u te begeleiden bij uw keuze. Specialist in skiverhuur, Glycérine Sport heeft een breed scala aan recente en hoogwaardige uitrusting, voor alle stijlen; onze winkel biedt iets om alle mogelijke glijtechnieken in het Anzère-resort te oefenen, of u nu aan het skiën of snowboarden bent, Glycérine Sport zal u kunnen uitrusten met de juiste uitrusting.

 

Het aanbod van Glycérine Sport varieert van skischoenverhuur tot goedkope skiverhuur, inclusief snowboardverhuur. U kunt er ook voor kiezen om vooraf uw ski's te reserveren in onze Glycérine Sport-winkel. Of u nu een beginnende skiër bent of een ervaren snowboarder, u vindt persoonlijk advies en de uitrusting aangepast aan uw niveau en uw wensen. Onze Glycérine Sport-winkel, bewaarder van de grootste merken, garandeert u de beste prijs voor skimateriaal, voor kwaliteit die altijd bovenaan staat.

 

Skiset verhuurt enkel zorgvuldig gecontroleerd materiaal, het materiaal wordt aan het begin van het seizoen en na elk uitstapje gecontroleerd door de professionals van de winkel Glycérine Sport. Aanpassing van bindingen wordt alleen uitgevoerd door professionals, rekening houdend met de kenmerken van elke klant.

 

De skimannen in uw winkel kunnen u adviseren over de beste pistes, afhankelijk van de sneeuwcondities in het skioord Anzère en natuurlijk het weer. Neem de tijd om hen te vragen naar de beste routes en liften. Ze staan ​​tot uw beschikking voor advies en om uw vragen te beantwoorden, zowel over de uitrusting als over het resort, het skigebied of de activiteiten voor jong en oud. Evenzo, als u skilessen nodig heeft, zullen onze professionals bij Glycérine Sport u doorverwijzen naar de beste leraren.

 

Onze medewerkers worden, net als al die van het Skiset-netwerk, elk jaar opgeleid in het onderhoud van de uitrusting en in alle technische aspecten van het beroep van skiman om u een onvergetelijke zweefervaring te bieden en uw bezoek aan de Glycérine Sport-winkel zo aangenaam mogelijk te maken. zo soepel mogelijk, gemakkelijk en snel mogelijk. Eén enkel doel, om u te laten genieten van de geneugten van Anzère en een zorgeloze vakantie.

Huren in Glycérine Sport winkel kunt u profiteren van apparatuur tegen de beste tarieven, dus wacht niet langer!
Alle informatie over het station vind je hier: Skigebied hier Anzère