Wanneer vertrekt u om te skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.

Skiverhuur Skiset Plagne 2000 (rés.Aime 2000)

SPORTGLISSE Skiset Aime 2000 Galerie Commerciale
73210 Plagne Aime 2000
Area : Aime 2000
Uur
Maandag-Zondag : 08:30-19:00
Gesproken talen :
English-EN Français-FR
8h11h14h17h20h
Extra in winkeldiensten

Diensten te reserveren bij de winkel na de online bestelling

Welkom in het resort Plagne Aime 2000.

U heeft geboekt in de residentie van Aime 2000 "le Paquebot des Neiges"

Je Skiset-winkel wacht op je in het winkelcentrum (niveau G)

tussen de vermeldingen "ster, pijl, zeem, zenit, kauw en diamant"

tegenover de Tabac-tijdschriften.

Aude Paccalin en haar team verwelkomen u in een vriendelijke en vriendelijke sfeer

om u te adviseren en u uit te rusten met de beste ski-uitrusting

Tot snel op de piste met

Coralie Valentin: skileraar bij Aime 2000 en

Ben Valentin: kampioen halfpipe

 

De specialisten van Skiset helpen je bij het kiezen van je ski- of snowboarduitrusting; Skiset verbindt zich ertoe enkel materiaal te huren van de grootste merken in perfecte staat, regelmatig onderhouden: slijpen, waxen, gedroogde en behandelde schoenen

Zet de kansen aan uw kant om het meeste uit het skigebied Aime 2000 La Plagne te halen! Vertrouw op de professionals van de winkel Skiset Plagne 2000 (res. Aime 2000) voor de verhuur van uw skimateriaal.

 

Skiset Plagne 2000 (res.Aime 2000) is een ervaren team, gepassioneerd door de bergen en skiën. Ze zullen u verwelkomen in een vriendelijke en vriendelijke sfeer om u te begeleiden bij uw keuze. Specialist in skiverhuur, Skiset Plagne 2000 (res. Aime 2000) heeft een breed scala aan recente en hoogwaardige uitrustingen, voor alle stijlen; onze winkel biedt iets om alle mogelijke glijtechnieken in het resort Aime 2000 La Plagne te oefenen, of u nu aan het skiën of snowboarden bent. Skiset Plagne 2000 (res.Aime 2000) zal u kunnen uitrusten met de juiste uitrusting.

 

Het aanbod van Skiset Plagne 2000 (rés.Aime 2000) varieert van skischoenverhuur tot goedkope skiverhuur, inclusief snowboardverhuur. U kunt er ook voor kiezen om uw ski's vooraf te reserveren in onze winkel Skiset Plagne 2000 (res. Aime 2000). Of u nu een beginnende skiër bent of een ervaren snowboarder, u vindt persoonlijk advies en de uitrusting aangepast aan uw niveau en uw wensen. Onze winkel Skiset Plagne 2000 (res. Aime 2000) is de bewaarder van de grootste merken en garandeert u de beste prijs voor skimateriaal, voor kwaliteit die altijd bovenaan staat.

 

Skiset verhuurt enkel zorgvuldig gecontroleerd materiaal, het materiaal wordt aan het begin van het seizoen en na elk uitstapje gecontroleerd door de professionals van de Skiset Plagne 2000 winkel (res. Aime 2000). Aanpassing van bindingen wordt alleen uitgevoerd door professionals, rekening houdend met de kenmerken van elke klant.

 

De skimannen in uw winkel kunnen u adviseren over de beste pistes, afhankelijk van de sneeuwcondities in het skioord Aime 2000 La Plagne en natuurlijk het weer. Neem de tijd om hen te vragen naar de beste routes en liften. Ze staan ​​tot uw beschikking voor advies en om uw vragen te beantwoorden, zowel over de uitrusting als over het resort, het skigebied of de activiteiten voor jong en oud. Evenzo, als u skilessen nodig heeft, zullen onze professionals van Skiset Plagne 2000 (res. Aime 2000) u doorverwijzen naar de beste leraren.

 

Onze medewerkers, zoals al die van het Skiset-netwerk, worden elk jaar opgeleid in het onderhoud van de uitrusting en in alle technische aspecten van het beroep van skiman om u een onvergetelijke zweefervaring te bieden en uw bezoek aan de Skiset Plagne 2000 te maken winkel (res.Aime 2000) zo gemakkelijk en snel mogelijk. Eén enkel doel, om u in staat te stellen optimaal te genieten van de geneugten van Aime 2000 La Plagne en een zorgeloze vakantie.

 

Aarzel niet langer en boek nu uw ski's online bij Skiset Plagne 2000 (res. Aime 2000) en profiteer van een korting tot 50% in het skioord Aime 2000 La Plagne.

Huren in Skiset Plagne 2000 (rés.Aime 2000) winkel kunt u profiteren van apparatuur tegen de beste tarieven, dus wacht niet langer!
Alle informatie over het station vind je hier: Skigebied hier Plagne Aime 2000
Deze winkel helpt u bij het maken van de juiste keuze: met een speciale scanner maken we een 3D-voetscan!
Niet alleen de schoenmaat is van belang, tijdens de voetanalyse die slechts 5 seconden duurt, wordt gekeken naar lengte, breedte, volume en voetboog.
Skiset Scanfeet
De andere winkels in het skioord