Skiverhuur : Skiset Les Hauts Bois
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

Skiset Les Hauts Bois

Rés. Les Hauts Bois
73210 Aime la Plagne
Uur
Week : 08:30-12:30/15:30-19:00
Weekend : 08:30-19:30
Gesproken talen
Deutsch English Espagnol Français Italiano
  • Skiset Les Hauts Bois 1
  • Skiset Les Hauts Bois 2
  • Skiset Les Hauts Bois 3
  • Skiset Les Hauts Bois 4

U hebt een verblijf gereserveerd in het skistresort Aime 2000 La Plagne om met volle teugen te kunnen genieten van ski- en/of snowboardplezier? U hebt de juiste keuze gemaakt! De professionals van Skiset Les Hauts Bois geven u advies over het beste materiaal zodat u veilig kunt genieten van de geweldige pistes van ##resort_name.

De specialisten van Skiset helpen u bij het kiezen van uw ski- of snowboardmateriaal; Skiset garandeert u uitsluitend perfect onderhouden materiaal van vooraanstaande skimerken te verhuren: slijpen, waxen, gedroogde en behandelde schoenen

U hebt alle troeven in handen om optimaal te profiteren van het skigebied van skiresort Aime 2000 La Plagne! Vertrouw op de professionals van de winkel Skiset Les Hauts Bois voor de huur van uw skimateriaal.

Skiset Les Hauts Bois staat voor een ervaren team van gepassioneerde winter- en bergsporters. Zij ontvangen u in een gezellige en vriendelijke sfeer en begeleiden u zo goed mogelijk bij de keuze van uw materiaal. Als specialist op het gebied van skiverhuur beschikt Skiset Les Hauts Bois over een groot assortiment van recent skimateriaal van goede kwaliteit, voor alle skistijlen. In onze winkel vindt u al het materiaal om alle wintersporten die in skiresort Aime 2000 La Plagne mogelijk zijn, te beoefenen. Of uw voorkeur nu uitgaat naar skiën of snowboarden, Skiset Les Hauts Bois voorziet u van het geschikte materiaal.

Het aanbod van Skiset Les Hauts Bois varieert van de verhuur van skischoenen, snowboards en ski's, allemaal voor een redelijke prijs. U kunt er ook voor kiezen om uw ski's vooraf te reserveren bij onze winkel Skiset Les Hauts Bois. Of u nu een beginnende skiër bent of een zeer ervaren snowboarder, ter plaatse krijgt u advies op maat en het materiaal dat bij uw niveau en wensen past. Als alleenvertegenwoordiger van de grootste merken garandeert onze winkel Skiset Les Hauts Bois u het beste tarief voor het skimateriaal dat altijd van topkwaliteit is.

Skiset verhuurt uitsluitend zorgvuldig gecontroleerd materiaal. Het materiaal wordt bij aanvang van het seizoen en na iedere uitlening grondig geïnspecteerd door de professionals van de winkel Skiset Les Hauts Bois. De sluitingen worden uitsluitend afgesteld door professionals waarbij goed wordt gelet op de kenmerken van elke klant.

De skimen van uw winkel kunnen u de beste skipistes aanbevelen naargelang de sneeuwcondities van het skiresort Aime 2000 La Plagne en uiteraard de weersvoorspelling. Neem de tijd ze te vragen naar de beste routes en skiliften. Zij staan voor u klaar met raad en daad, en kunnen u alles vertellen over het materiaal, het skiresort en de pistes, en de voor klein en groot georganiseerde activiteiten. En als u skilessen wilt nemen, verwijzen onze professionals van Skiset Les Hauts Bois u naar de beste skilera(a)r(en).

Onze medewerkers, en het personeel van het Skiset-netwerk, volgen ieder jaar een opleiding waarin het onderhoud van het materiaal en alle technische aspecten van het beroep van skiman uitgebreid aan bod komen, zodat wij u een onvergetelijke ski-ervaring kunnen bezorgen en u bij uw bezoek aan de winkel Skiset Les Hauts Bois vlot en deskundig kunnen helpen. Ons doel: u optimaal laten genieten van het rijke aanbod van Aime 2000 La Plagne en u een zorgeloze vakantie bezorgen.

Wacht niet langer en reserveer nu uw ski's online bij Skiset Les Hauts Bois en profiteer van een korting tot 50% in skiresort Aime 2000 La Plagne.

 

Extra in winkeldiensten

Diensten te reserveren bij de winkel na de online bestelling