Skiverhuur Berra Sports

Rue du Village 59, 1874 Champéry
Uur
Maandag-Donderdag : 08:30-12:30/14:00-18:30
Vrijdag-Zondag : 08:30-18:30
Gesproken talen :
Deutsch-DE English-EN Français-FR
8h11h14h17h20h
Extra in winkeldiensten

Diensten te reserveren bij de winkel na de online bestelling

Vertrouw voor uw skiverhuur in Champéry op echte bergprofessionals: Berra Sports.

 

In het hart van het Champéry-resort wacht het team van professionals van de Berra Sports-winkel op u om u te helpen bij het kiezen van de uitrusting die het beste bij u past.

 

Of het nu gaat om het huren van skischoenen, een paar ski's of een snowboard, onze Berra Sports-winkel biedt u recente uitrustingen van de grootste merken.

 

De specialisten van Skiset helpen je bij het kiezen van je ski- of snowboarduitrusting; Skiset verbindt zich ertoe enkel materiaal te huren van de grootste merken in perfecte staat, regelmatig onderhouden: slijpen, waxen, gedroogde en behandelde schoenen

Zet de kansen aan uw kant om het meeste uit het skigebied van het Champéry-resort te halen! Vertrouw op de professionals van de Berra Sports-winkel voor het huren van uw skimateriaal.

 

Berra Sports is een ervaren team, gepassioneerd door de bergen en glijden. Ze zullen u verwelkomen in een vriendelijke en vriendelijke sfeer om u te begeleiden bij uw keuze. Specialist in skiverhuur, Berra Sports heeft een breed scala aan recente en hoogwaardige uitrusting, voor alle stijlen; onze winkel biedt iets om alle mogelijke glijtechnieken in het Champéry-resort te oefenen, of u nu aan het skiën of snowboarden bent, Berra Sports zal u kunnen uitrusten met de juiste uitrusting.

 

Het aanbod van Berra Sports varieert van skischoenverhuur tot goedkope skiverhuur, inclusief snowboardverhuur. U kunt er ook voor kiezen om vooraf uw ski's te reserveren in onze Berra Sports winkel. Of u nu een beginnende skiër bent of een ervaren snowboarder, u vindt persoonlijk advies en de uitrusting aangepast aan uw niveau en uw wensen. Bewaarder van de grootste merken, onze Berra Sports-winkel garandeert u de beste prijs voor skimateriaal, voor kwaliteit die altijd bovenaan staat.

 

Skiset verhuurt alleen zorgvuldig gecontroleerd materiaal, het materiaal wordt aan het begin van het seizoen en na elk uitje gecontroleerd door professionals van de Berra Sports winkel. Aanpassing van bindingen wordt alleen uitgevoerd door professionals, rekening houdend met de kenmerken van elke klant.

 

De skimannen in uw winkel kunnen u adviseren over de beste pistes, afhankelijk van de sneeuwcondities in het skioord Champéry en natuurlijk het weer. Neem de tijd om hen te vragen naar de beste routes en liften. Ze staan ​​tot uw beschikking voor advies en om uw vragen te beantwoorden, zowel over de uitrusting als over het resort, het skigebied of de activiteiten voor jong en oud. Evenzo, als u skilessen nodig heeft, zullen onze professionals bij Berra Sports u doorverwijzen naar de beste leraren.

 

Onze medewerkers, zoals al die van het Skiset-netwerk, worden elk jaar opgeleid in het onderhoud van de uitrusting en in alle technische aspecten van het beroep van skiman om u een onvergetelijke zweefervaring te bieden en uw bezoek aan de Berra Sports-winkel te maken zo soepel mogelijk, gemakkelijk en snel mogelijk. Eén enkel doel, om u te laten genieten van de geneugten van Champéry en een zorgeloze vakantie.

Huren in Berra Sports winkel kunt u profiteren van apparatuur tegen de beste tarieven, dus wacht niet langer!
Alle informatie over het station vind je hier: Skigebied hier Champéry