Skiverhuur Deportes Galindo

Ctra de Francia, s/n, Edf Usla, 22889 Candanchu
Uur
Week : 09:00-20:00
Weekend : 08:30-20:00
Gesproken talen :
English-EN Espagnol-ES Français-FR
8h11h14h17h20h
Extra in winkeldiensten

Diensten te reserveren bij de winkel na de online bestelling

Gelegen in het centrum van Candanchu, direct bij de ingang van de parkeerplaats en op 40 meter van de Tobazo-stoeltjeslift. We hebben alpine uitrusting, snowboard, langlaufen en snowblade. Het gehuurde materiaal kan elke dag in co-signatie worden achtergelaten in de winkel. Het personeel in de winkel bestaat uit vakmensen met ruime ervaring. Elke dag wordt de apparatuur gecontroleerd en gerepareerd om altijd de beste condities te vinden. De schoenen krijgen altijd een antibacteriële behandeling.

 

De professionals van Deportes Galindo zullen u adviseren over de beste uitrusting zodat u in alle veiligheid kunt genieten van de fantastische hellingen van Candanchu.

Zet de kansen aan uw kant om het meeste uit het skigebied van het Candanchu-resort te halen! Vertrouw op de professionals van de Deportes Galindo-winkel voor het huren van uw skimateriaal. Deportes Galindo is een ervaren team van berg- en sneeuwsportliefhebbers.

 

Ze zullen u verwelkomen in een vriendelijke en vriendelijke sfeer om u te begeleiden bij uw keuze. Specialist in skiverhuur, Deportes Galindo heeft een breed scala aan recente en hoogwaardige uitrusting, voor alle stijlen; onze winkel biedt genoeg om alle mogelijke glijtechnieken in het Candanchu resort te oefenen. Het aanbod van Deportes Galindo varieert van skischoenverhuur tot goedkope skiverhuur, inclusief snowboardverhuur. U kunt er ook voor kiezen om vooraf uw ski's te reserveren in onze winkel Deportes Galindo. Of u nu een beginnende skiër bent of een ervaren snowboarder, u vindt persoonlijk advies en de uitrusting aangepast aan uw niveau en uw wensen. Bewaarder van de grootste merken, onze Deportes Galindo-winkel garandeert u de beste prijs voor skimateriaal, voor kwaliteit die altijd bovenaan staat.

 

De specialisten van Skiset helpen je bij het kiezen van je ski- of snowboarduitrusting; Skiset verbindt zich ertoe alleen materiaal te huren dat in perfecte staat verkeert en dat regelmatig wordt onderhouden: schoenen slijpen, waxen, drogen en behandelen

 

Skiset verhuurt alleen zorgvuldig gecontroleerd materiaal, het materiaal wordt aan het begin van het seizoen en na elk uitstapje gecontroleerd door de professionals van de winkel van Deportes Galindo. Aanpassing van bindingen wordt alleen uitgevoerd door professionals, rekening houdend met de kenmerken van elke klant.

 

De skimannen in uw winkel kunnen u adviseren over de beste pistes, afhankelijk van de sneeuwcondities in het Candanchu-resort en natuurlijk het weer. Neem de tijd om hen te vragen naar de beste routes en liften. Ze staan ​​tot uw beschikking voor advies en om uw vragen te beantwoorden, zowel over de uitrusting als over het resort, het skigebied of de activiteiten voor jong en oud. Evenzo, als u skilessen nodig heeft, zullen onze professionals bij Deportes Galindo u doorverwijzen naar de beste leraren.

 

Onze medewerkers, zoals al die van het Skiset-netwerk, worden elk jaar opgeleid in het onderhoud van de uitrusting en in alle technische aspecten van het beroep van skiman om u een onvergetelijke zweefervaring te bieden en uw bezoek aan de Deportes Galindo-winkel te maken zo soepel mogelijk, gemakkelijk en snel mogelijk. Eén enkel doel, zodat u optimaal kunt genieten van de geneugten van Candanchu en een zorgeloze vakantie.

Huren in Deportes Galindo winkel kunt u profiteren van apparatuur tegen de beste tarieven, dus wacht niet langer!
Alle informatie over het station vind je hier: Skigebied hier Candanchu