Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten

U bent bereid om naar de sneeuw te vertrekken met de familie, met vrienden of alleen, zonder uw snowboard te hoeven vervoeren? U wilt een nieuw merk testen zonder echter veel geld in een nieuw materiaal te investeren?

Skiset heeft goed nieuws voor u: snowboardverhuur en skiverhuur goedkoop op internet.

Online en in enkele klikken, kunt u snowboards huren van een voordelig tarief profiterend met een korting tot 50%, d.w.z enkele tientallen euro's per dag. Met 800 winkels in meer dan 400 skioorden, is de keus enorm!

In 3 zeer eenvoudige etappes, wordt uw snowboardverhuur verwezenlijkt en alles wat u rest te doen, is het materiaal bij aankomst in het skioord op te halen.

Het online snowboardverhuur bij Skiset is even gemakkelijk als de afdaling van een groene piste!

Waarom is het snowboardverhuur bij Skiset gunstig?

Want Skiset zit vol met details die tot gevolg hebben dat het huren bij een gespecialiseerde winkel gunstig is.

Skiset stelt u snowboards die onder de grootste merken worden geselecteerd om u een optimaal comfort te garanderen ter beschikking. Onze specialisten controleren uw materiaal alvorens het verhuur en telkens als u het meeneemt. Bovendien zal uw snowboard aan uw persoonlijke kenmerken (lengte, gewicht, skiniveau,…) aangepast worden. Of u nu een beginnende of een ervaren snowboarder bent, deze etappe is van vitaal belang voor een goede beheersing van het snowboard op de pistes.

Goofy of regular, hoe weet ik dat?

U bent zojuist aangekomen en u wordt gevraagd „goofy of regular", u begrijpt er niets van? Het is eenvoudig! Als men van een persoon zegt dat hij regular is, is het dat hij snowboard met de rechte voet naar de voorkant, en het tegenovergestelde voor een goofy doet. Om te weten of u goofy of regular bent, gaat u rechtop staan en vraagt aan iemand om u een duw van achteren te geven, de voet waarop u zult vallen is de voet die voor moet gaan. Als u op de linkse voet valt, bent u regular, en omgekeerd.

Om comfortabel te zijn op zijn snowboard, moet men een verpersoonlijkte positie van de voeten hebben. Gaat u zitten in een normale stoel in de meest automatische, comfortabele positie, en kijk naar uw voeten; dit is de positie die uw voeten op uw snowboard zouden moeten hebben. Als u er nog altijd niet zeker ven bent, vraag het in de winkel om u te helpen. U zult het verschil voelen!

Niet te vergeten: de snowblade

Voor een directe spelpraktijk van bergafdaling, kunt u eveneens een snowblade huren. Snowblades zijn een soort ski's, maar klein van vorm, vaak gebruikt door de minder fanatieke of beginnende skiërs. Snowblades voelen verschillend aan dan de klassieke ski's, want zij maken het mogelijk om gemakkelijker de bochten te nemen, ondanks de lagere snelheid.

Dank zij hun gewicht en verlaagde afmetingen, maakt dit materiaal het gemakkelijker verscheidene trucs te doen. Het is eveneens gemakkelijker te vervoeren dan de traditionele ski's.