Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten

U organiseert een wintersportvakantie? U wilt niet uw schoenen naar de buiten wereld mee te hoeven nemen? Huur uw skischoenen vandaag online op Skiset.nl!

Rijk aan een netwerk van meer dan 800 winkels, zet Skiset recente sportmateriaal tot uw beschikking in de meeste skioorden van Europa. Ontdek onze diensten van skischoenverhuur en overige materiaal in meer dan 400 skigebieden:

Het skiverhuur bij Skiset zorgt ervoor dat u niet alleen veel tijd bespaart, maar ook geld want u profiteert van een kortingsprijs die tot 50% op uw schoenen en overige skimateriaal kan oplopen.

Uw skischoen verhuur bij Skiset

Eenvoudig en snel, kunt u uw skischoenen in Frankrijk en in de rest van Europa van tevoren huren op Skiset.nl.

Dankzij het netwerk aan bedrijven van Skiset die in de grootste wintersportgebieden zijn gevestigd, zijn wij in staat u de methode van skimateriaal verhuur aan te bieden die aan uw behoeften en eisen wordt aangepast: ski's voor volwassenen, ski's voor kinderen, Alpijns skiën langlaufen… met of zonder schoenen. Wacht niet langer om onze brochure van ski en snowboard materiaal raad te plegen!

Het schoenverhuur: alles zit in het comfort en de veiligheid

Als er een ding belangrijk is bij het huren van de skischoenen, dan is dat dat het comfort en de veiligheid de prioriteit hebben. Wees er op berust dat u niet slechts aangetrokken wordt door schitterende hi-tech schoenen die pijn doen aan uw voeten! Om de juiste maat te vinden, probeer de schoenen van uw gewone maat, en zelfs een kleinere maat uit. Uw tenen zouden enigszins de voorkant van de schoen moeten raken en uw enkel en hiel moeten goed strak in de schoen zitten en goed steun hebben.

De skiverhuur winkels van Skiset stellen een groot aantal modellen en zorgvuldig geselecteerde merken ter beschikking:

Schoenen tegen lage prijzen huren

Door online bij Skiset te huren, profiteert u van een reductie op uw schoenverhuur ten opzichte van de tarieven die op locatie worden vereist.

Afhankelijk van de periode en uw bestemming, profiteert u van een korting van 20% tot 50% op de prijs van uw skimateriaal verhuur op Internet. Aldus zullen uw ski's, snowboard of snowblade en de schoenen u veel goedkoper uitkomen dan door ze direct in de winkel te huren.