Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten

U bent bezig om een skivakantie te organiseren?
U wilt op uw skiverhuur besparen?
U wilt een nieuwe reeks van ski of snowboard proberen, maar zonder ze hoeven te kopen?
Skiset heeft de oplossing: online ski's huren.

Rijk aan een netwerk van 800 winkels, stelt Skiset uw materiaal van recente en hoge kwaliteit overal in Europa ter beschikking:

Online ski's bij Skiset huren bespaart u geld en tijd. De selectie van het skimateriaal en de betaling gebeuren in enkele klikken; het voldoet u vervolgens om uw ski's of uw snowboard bij uw komst in de berg op te halen.

Beëindig de eindeloze rijen in de verhuurwinkels na uren te hebben gerezen, huur uw ski's online!

Online ski's bij Skiset huren: een enorm tijdswinst

Het ski en snowboardverhuur online bij Skiset vertegenwoordigt een enorm tijdswinst. Eenmaal gereserveerd te hebben op internet, rest u slechts nog om uw ski's in de geselecteerde winkel op te gaan halen: einde van de urenlange rijen…

Voor u en alle leden van uw familie, kiest u uw ski, surf of snowboard verhuur door uw maat voor de skischoenen aan te geven. Bij uw komst in het ressort, hoeft u niet te wachten, u ski's zijn gereed en wachten op u (verandering van maat is mogelijk als het niet overeenkomt).

Voor meer details over de online reservering van het materiaal, raadpleeg de rubriek hoe te huren. De garantie van een kalm skivakantie; Men vergeet vaak dat het vervoer van de ski's toch irritaties veroorzaken, vooral wanneer men met de familie vertrekt.

Het online skiverhuur, moet men nauwkeurig zijn op uw lengte en uw gewicht. Deze informatie bepaalt niet alleen de goede lengte van ski's, maar maakt eveneens het mogelijk om de bindingen die de schoenen aan de ski's vastmaken bij te werken. Als de bindingen te veel worden losgemaakt, zouden uw skischoenen zich kunnen losmaken; als zij te strak zijn, zult u zich kunnen verwonden. Een ervaren technicus zal uw bindingen bijstellen.

Ten slotte moet u skistokken kiezen. Om de juiste lengte te vinden, draai de stok om opdat de handvat de grond raakt, pak de stok net boven de schijf vast en als de stokken van de goede lengte zijn, zal uw onderarm parallel met de bodem zijn. En voila u kunt gaan skiën op de pistes.