Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten

Wat is er beter dan een kleine week of een weekend aan de ski gedurende uw vakantie? Waarom geen nieuwe bestemmingen proberen?

Skiset is er voor u!

Skiset verenigt onder zijn naam onafhankelijke skiwinkels die u de mogelijkheid geven om in

Het zijn in totaal 400 stations waarin Skiset u mogelijk maakt uw materiaal tegen kleine prijs te huren.
Nieuwe sensatie, gegarandeerd voor u en de leden van uw familie met hoge kwaliteit skimateriaal, van de grootste merken van wintersport:

Skiset, is eveneens een uitgebreid en stevig netwerk van partners die op het skiverhuur rekenen. Waaronder verscheidene grootste touroperatoren van Nederland en Europa te vinden zijn: Pierre et Vacances, Bizz Travel, Neckermann Reizen, Ski France Vacances, Winterreizen, Snowtime, oad Reizen...etc. U kunt dus zonder zorgen met Skiset skiën!

In veiligheid skiën met Skiset!

Wanneer u uw ski's bij Skiset huurt, wordt u ervan verzekerd te genieten met een zo hoog mogelijk veiligheidsniveau.

Het materiaal dat u in onze winkels ter beschikking wordt gesteld, ondergaat talrijke controles in het begin van het seizoen en aan het eind, door gespecialiseerde technici. De professionelen van de bergen, onze skimannen regelen de vaststelling, rekening houdend met u persoonlijke omstandigheden.

Een andere verplichting van Skiset is daarom slechts recent materiaal te verhuren dat tussen de grootste merken wordt geselecteerd.

Met elk skiverhuur, stelt Skiset u skihelm (optioneel) voor voor uw veiligheid en vooral voor die van uw kinderen, voor wie de helm wordt aanbevolen. Met zo'n uitrusting, zult u met uw kinderen kunnen vertrekken om veilig te skiën, hun een optimaal comfort garanderend.

Skiën: de te respecteren regels

Om veilig te skiën, moet men enkele regels respecteren.

U moet zich op zo'n wijze gedragen dat u de anderen niet in gevaar brengt. Daarvoor moet men weten dat u rekening moet houden met de persoon die ten opzichte van u lager op de berg skiet(dat wil zeggen voor u). Uw snelheid moet in controle zijn, men moet zijn ski's of zijn board beheersen. Als u iemand passeert, wees er zeker van voldoende afstand te nemen om ongevallen te vermijden.

In geval van ongeval, probeert niet te midden van de piste te blijven, vooral in geval van slecht zicht. In geval van ongeval van anderen, help hun en licht de hulpdiensten zo spoedig mogelijk in.