Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten

Win tijd en geniet van een aantrekkelijke korting door uw materiaal van tevoren op internet te huren, voor een ongecompliceerde skivakantie. U hebt er genoeg van uren in de rij te wachten op uw skimateriaal? Skiset heeft de oplossing! Probeert het online ski, surf en snowboard verhuur.

Rijk aan een netwerk van 800 winkels in het grootste deel van de winter destinaties in Europa, biedt Skiset via deze website het verhuur van recent skimateriaal van kwaliteit aan, of dat u nu van het niveau beginneling, ervaren of expert bent. Een brochure van de ski's en snowboards te huur zijn beschikbaar om u te begeleiden in uw keuze.

In enkele klikken, kunt u aldus uw skiverhuur in meer dan 350 skibergen uitvoeren, vervolgens zult u bezit van uw skiuitrusting nemen na eenmaal bestemming bereikt te hebben. Met het online skiverhuur bij Skiset, verdient u tijd en geld en profiteert van de adviezen van echte professionele bergkenners.

Aarzel niet meer en huur nu uw ski's online bij Skiset!

Uw skiverhuur bij Skiset

Het is dank zij dit netwerk van bedrijven die in het merendeel van de wintersportgebieden in Frankrijk, in Oostenrijk, in Zwitserland en in de andere landen te vinden zijn, dat Skiset zich meer veiligheid en meer comfort jegens zijn klanten kan verplichten.

Wij zijn in staat om u een formule van skimateriaal verhuur aan te bieden aangepast aan uw eisen, op twee passen afstand van uw appartement of skichalet.

Het skiverhuur in Frankrijk

Eenvoudig en snel, kunt u uw skiuitrusting in de grootste stations in Frankrijk, maar ook elders in Europa van tevoren huren.