Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten

U vertrekt op vakantie in de bergen. U kunt uw ski's door gebrek aan plaats niet meebrengen. Wat moet u doen om er zeker van te zijn ski's van kwaliteit te hebben, aangepast aan uw niveau, zonder uren in de kou te moeten wachten buiten een skiverhuurwinkel?

Wij hebben de oplossing voor u: het online skimateriaalverhuur.

Rijk aan een netwerk dat meer dan 800 winkels telt, stelt Skiset uw recent materiaal in het belangrijkste deel van de wintersport oorden in Europa ter beschikking. Alles wat u moet doen, is op de website gaan, en de rest van het procedure spreekt voor zich.

Waarom uw ski's in de winkel huren als u het veel goedkoper en in alleen maar 3 klikken direct online kunt doen?

Er is een Skiset winkel in elk van de grootste skigebieden van Frankrijk en Europa.

Internet geeft u de mogelijkheid uw skimateriaal in alle eenvoud van tevoren te huren. Alpijns skiën, langlaufen… onze winkels hebben een verhuuraanbod van alle soorten ski's aan de hand van uw praktijk en niveau. U zult er ongetwijfeld ski materiaal, dat het meest aangepast aan uw behoeften, eisen en persoonlijke omstandigheden is, vinden.

Online of in de winkel huren?

Wanneer u uw ski's in winkel huurt, zijn er enkele nadelen ten opzichte van online huren. Allereerst de wachttijd in de rijen in de winkel die u niet hebt wanneer u online huurt, want u haalt direct uw materiaal op dat door onze skimannen reeds voorbereid zijn.

Vervolgens tijdens de populaire periodes, is er het risico het particuliere skimerk niet te vinden. Uw ski uitrusting op internet te huren laat u toe om van veel meer gediversifieerde keus en tegen een kortingsprijs te profiteren, tot -50% afhankelijk van de data van uw verblijf.


De soorten materiaal in winkel

Door uw skiverhuur uit te voeren, hebt u toegang tot een zeer rijke reeks van ski artikelen (ski's, snowboards, snowblades en surfs). Bij Skiset, hebt u de keus onder de grootste wintersport merken: Rossignol, Salomon, Head, Technica, Nordica, Völkl…

Als bepaald skimateriaal u na uw verhuur nog steeds ontbreekt, is er de mogelijkheid het ter plekke in de winkel te kopen: handschoenen, maskers, zonnebrillen, vulling voor helm, warme onderkleding, skisokken, skibroeken, ski jas, een trui en vele andere skikleding.