Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten

Het is zover, de winter nadert in grote stappen! U hebt besloten om te vertrekken naar een groot Frans of Europees skigebied, maar u weet niet wat te doen voor het ski en snowboard materiaal?

Met meer dan 800 winkels die over 10 landen zijn verdeeld, spant Skiset zich in om uw skiverblijf zo praktisch en comfortabel mogelijk te maken dankzij zijn skiverhuursdienst. Of u uw ski's, surfs of snowboards direct op Skiset.com reserveert of dat u door bemiddeling van een grote reisorganisatie (partner) zoals Pierre et Vacances, Neckerman Reizen, OAD Reizen, Bizz Travel etc., u kunt in alle rust uw skiverhuur van te voren voorbereiden.

Raadpleeg dus vanaf nu alle skigebieden waar Skiset aanwezig is en vind vervolgens de verhuurwinkel het dichst bij uw chalet. Skimateriaal online huren, dat aan al uw behoeften en eisen voldoet, zal u enkele minuten in beslag nemen, en u zult profiteren van een enorme korting t.o.v de huur ter plekke in het skioord.

Skivakanties: enkele partners van Skiset

Pierre et vacances

De reisorganisatie Pierre et Vacances is de marktleider van het verhuur van toeristen accommodaties, zowel voor de zomer als voor de winter. Samen met Skiset, is de organisatie aanwezig in het grootste deel van Europa: Frankrijk, Spanje, Italië, Oostenrijk… dankzij het partnership dat met Skiset is gevormd , de klanten van Pierre et Vacances kunnen hun skireservering tegelijk met hun chalet of appartementverhuur uitvoeren. Het is een ideale oplossing voor een all-in skivakantie!


Belambra VVF

Deze vakantie organisatie wordt hoog in zijn groep geplaatst, en met name in de groep van vakantie aan de berg. De reisorganisatie is aanwezig in een groot aantal Franse stations: Alpe d'Huez, Arc 2000, Belle Plagne, Les deux Alpes, Ménuires, les Saisies, Tignes, Val d'Isère, Val Thorens en nog vele andere. Het aanbod van Skisets skiverhuur is een natuurlijk complement op die van VVF.


Odalys

De Odalys Résidences bieden u een echte kunst aan vakantie verhuur aan. Onder de veelvoudige diensten aangeboden door Odalys om u een rustige vakantie en een totaal plezier te verzekeren, is er natuurlijk het skimateriaalverhuur in winterperiode dankzij Skiset.

Reserveer uw materiaal bij Skiset om uw skiverblijf goed voor te bereiden

U gaat op skivakantie? Om te profiteren van de professionele en serieuze diensten van een bergbedrijf, die zich met het materiaal bezig houdt, maak een afspraak bij skiset! De keus van het materiaal van het wintersport houdt zich aan nauwkeurige criteria, en het geheel van de winkels verbindt zich ertoe om materiaal van hoge kwaliteit te respecteren. De technici die zich laten adviseren door professionele ski experts, begeleiden u bij het ophalen, aanpassen en het gebruiken van uw skimateriaal op de pistes.