Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten

Heeft u er genoeg van op het laatste moment uw skireservering te maken en urenlang in de rij te wachten?

Win tijd en profiteer van een aantrekkelijke prijs door uw skireservering van tevoren bij Skiset te maken, voor een ongecompliceerde skivakantie.

Ontdek onze diensten van ski en snowboardmateriaal reservering in meer dan 400 skioorden:

Skiset is de grootste in de online skireserveringorganisaties. Rijk aan een verstouwd netwerk van honderdtallen winkels in Europa, zet Skiset recent skimateriaal tot uw beschikking in het belangrijkste deel van de wintersport plekken.

Enkele klikken voldoen om uw skireservering op onze website uit te voeren en vervolgens bezit van uw materiaal te nemen bij uw aankomst in de bergen.

De skireservering bij Skiset: het toppunt van eenvoud

Er is nu een alternatief aan het urenlang in een skiwinkel, ver weg van de pistes, op uw beurt te moeten wachten: reserveer dus ski's van tevoren op onze website. In slechts drie klikken, wordt uw gepersionaliseerde (lengte, gewicht en niveau) skireservering gemaakt.

Aldus zijn wij van staat u skimateriaal reservering aan te bieden aangepast aan uw behoeften en eisen. Alpijns skiën, langlaufen… onze winkels bieden u verschillende soorten ski's aan der hand van uw ervaring en praktijk voor.

De verzekeringen van Skiset op uw skireservering

Wanneer u skimateriaal verhuur via Skiset.com uitvoert, verzekert Skiset:


De kwaliteit met gehuurd materiaal

Allereerst garanderen wij kwaliteit met het gehuurde materiaal. Hij wordt door de grote skifabrikanten, in perfecte stand, met een regelmatig onderhoud geleverd: affûtage(slijpen), fartage (waxen), droging en behandeling skischoenen.


Uw veiligheid en die van uw kinderen

Vervolgens verzekert Skiset uw veiligheid en die van uw kinderen: het materiaal dat u reserveert wordt aan het begin van ieder seizoen en aan het einde door onze technici gecontroleerd. Het regelingen worden uitsluitend door verhuurbedrijven, rekening houdend met de persoonlijke kenmerken van elke klant uitgevoerd.


Een optimale bescherming

Skiset verbindt zich ertoe om het maximale te doen om uw kinderen te beschermen: een kinderhelm van merk zal u automatisch voor elk kindermateriaal verhuur voorgesteld worden (categorieën Mini Kid, Espoir, Kampioen).


Meer comfort

Skiset maakt het u mogelijk speciaal voor u en uw kinderen aangepast materiaal te huren. Skiset ruilt uw materiaal zonder extra kosten (materiaal van dezelfde categorie) in. In het merendeel van de winkels wordt u een dienst van instructies aangeboden om uw materiaal goed uit te kiezen.


De ontvangst in de verhuurwinkel

Tenslotte garandeert Skiset u een persoonlijke en enthousiast ontvangst en een aanbod aan materiaal dat op uw niveau en ervaring wordt aangepast.