Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten

U organiseert een skivakantie en u wilt goedkoop skimateriaal hebben? Zoek niet verder, Skiset is hier voor u!

Skiset is de online marktleider van het verhuur van skimateriaal, met een groot netwerk van skiwinkels in heel Europa. Ongeacht uw skiprofiel, kunt u skimateriaal van goede kwaliteit tegen kortingsprijzen op internet huren. Deze methode is zeer eenvoudig: in enkele klikken, wordt het verhuur van uw ski's, surf of snowboard in het skioord van keuze gereserveerd.

De eindeloze rijen voor de verhuurwinkels maken voortaan deel van het verleden uit: huur uw skimateriaal online op www.skiset.com en ga zo snel mogelijk de pistes op!

Het skimateriaal aangeboden door Skiset

Skiset biedt u regelmatig vernieuwd materiaal van kwaliteit aan. U hebt de keus tussen de grootste merken van ski's en snowboards op de markt:

Al onze materiaalmerken zijn aanbevolen merken op het gebied van wintersport en bieden u de meest innovante en performante modellen die zich met het geheel van het skipraktijk bezighouden: Pistes, Race, Freeride, Freestyle/Twin Tip, Lady, All Mountain voor beginnende of ervaren skiërs.

Op de website, bestaat een ‘pakket' uit: ski's, schoenen en stokken. Als optie voor de kinderen wordt het verhuren van de helm voorgesteld. Een skihelm zorgt ervoor dat u meer vertrouwen hebt in uw niveau: als u een beginner bent, zult u alles veilig kunnen uitvoeren!

De winkels van Skiset doen niet alleen aan skiverhuur, maar geven ook de mogelijkheid om skimateriaal te kopen. In welk winkel dan ook, kunt u het geheel aan materiaal dat u nodigt hebt om te skiën, kopen: handschoenen, maskers, zonnebrillen, bescherming, skibroeken en jassen, warme kleding etc.

Geniet van een verpersoonlijkte benadering van uw skipraktijk

De keus van het ski of snowboard materiaal moet in geen geval willekeurig gemaakt worden.

Het materiaal dat wij u in onze winkels beschikbaar stellen, ondervinden talrijke controles in het begin van ieder seizoen en aan het eind, door professionele technici. De regels van de vaststellingen worden uitsluitend door verhuurbedrijven, rekening houdend met de persoonlijke kenmerken (lengte, gewicht) en van het niveau van elke klant uitgevoerd. De hele uitrusting die door Skiset wordt verhuurd, wordt regelmatig gewaxd en geslepen voor ieder verhuur.