Hoogte
1671-2895 m
Alpineskiën
35 Km
Noords skiën
19 Km
Skiliften
10
Skipistes
52010

Skiverhuur Zinal

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Zinal de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Zinal, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Zinal hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Zinal, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Zinal zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Zinal een ongeloofelijk skigebied aan. Zinal is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Zinal een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Zinal te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Zinal komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Olympia Sports
Olympia Sports
Area : --
Adres : --