Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
1620-3899 m
Alpineskiën
360 Km
Noords skiën
15 Km
Skiliften
54
Skipistes
7622361

Skiverhuur Zermatt

Zermatt, skiën in het hart van het hoogstgelegen gebied van Europa
Zermatt, gelegen op de grens tussen Zwitserland en Italië, ligt in het hart van de hoogste bergtoppen van de Alpen. Meer dan één derde van die bergtoppen zijn immers hoger dan 4000 meter en brengen gevorderde skiërs in verrukking.

Een station dat genesteld is in een uitzonderlijke omgeving in de Alpen
Zermatt verwelkomt zijn bezoekers aan de voet van de Cervin, de meest gefotografeerde berg ter wereld. Naast het verleidelijke uitzicht in het station is er ook een uniek en uitzonderlijk skiparcours. Dankzij zijn hoogteligging (tussen 1620 en 3882 meter) kunnen sportievelingen er het hele jaar door genieten van de sneeuw en de zon, maar ook ongehinderd van Italië naar Zwitserland gaan. </p<

Goed om te weten: zowel ‘s zomers als ‘s winters skiën
In de winter telt het gebied 360 kilometer skipistes die toegankelijk zijn voor alle niveaus. In de zomer zijn er 21 kilometer pistes die op de skiërs wachten ter hoogte van de gletsjer van Théodule. Zo kunt u 365 dagen per jaar plezier beleven en uw uitrusting uitzoeken in één van de winkels voor verhuur van skimateriaal in het station.

Een aangenaam station, midden in de natuur
Om het milieu te respecteren is het station enkel toegankelijk voor elektrische auto’s of te voet. U vindt er alle noodzakelijke winkels voor een aangenaam verblijf (skiverhuur, scholen, kruidenierswinkels, enz.), maar ook vele gastronomische restaurants met een onderscheiding. Zermatt is dus het ideale station om te skiën, zich te ontspannen en te genieten van de schone berglucht.

Perfect onderhouden pistes, winkels en skiverhuur beschikbaar in het hart van het station en uitzichten die uniek zijn in Europa: dat is wat u te wachten staat tijdens uw verblijf in Zermatt.

De winkels in het skioord
Matterhorn Sp. 1
Matterhorn Sp. 1
Area : --
Adres : Bahnhofstrasse 78
Matterhorn Sp. 2 Riva
Matterhorn Sp. 2 Riva
Area : --
Adres : Matterstrasse 59
Matterhorn Sp. 3 Neudorf
Matterhorn Sp. 3 Neudorf
Area : --
Adres : Steinmattstrasse 12