Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
805-980 m
Skipistes
22

Skiverhuur Xonrupt-Longemer

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Xonrupt-Longemer de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Xonrupt-Longemer, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Xonrupt-Longemer hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Xonrupt-Longemer, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Xonrupt-Longemer zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Xonrupt-Longemer een ongeloofelijk skigebied aan. Xonrupt-Longemer is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Xonrupt-Longemer een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Xonrupt-Longemer te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Xonrupt-Longemer komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

U wilt uw ski's huren in Xonrupt-Longemer, ontdek dan onze andere skigebieden in Massif des Vosges : skioord Bitschwiller les Thann, skioord La Bresse, skioord Markstein. Tot ziens op de pistes.
De winkels in het skioord
Locaskis
Locaskis
Area : Centre/center station
Adres : 2030 Route de Colmar