Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten
Skiverhuur : Villard de Lans
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
wo 03
Weer
Patchy light rain in area with thunder
Temperaturen
13° / 20°
Last significant snowfall
dinsdag 02 dec.

Villard de Lans

1050 m - 2050 m
125
110
22
Pistes: 8998

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Villard de Lans de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Villard de Lans, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Villard de Lans hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Villard de Lans, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Villard de Lans zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Villard de Lans een ongeloofelijk skigebied aan. Villard de Lans is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Villard de Lans een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Villard de Lans te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Villard de Lans komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Kinderopvang & Skilessen
ESF Villard de Lans - Ski School
From: 5 years old
Openning hours: Everyday from 9:15am to 4:45pm
Tryst place: ski school / front de neige
Price for group lessons (children): 28€ 1/2 day
La Maison des Oursons (garderie) - Kinderopvang
From: 3 months old
Openning hours: Monday to Friday from 8:30am to 5:30pm
Prices: 32 € / day - 18 € ½ day
Dining hall: yes
Club enfants Lo Petiots - Kinderclubs
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 10:30am to 5:00pm
Prices: from 20€ 1/2 day
Dining hall: no
Club Piou Piou (ESF) - Kinderclubs
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9:15am to 4:45pm
Prices: 28€ 1/2 day
Dining hall: no