Skiverhuur : XTreme Sports SA
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

XTreme Sports SA

Place Centrale / CP 468
1936 Verbier
Uur
Maandag-Zondag : 08:30-19:00
Gesproken talen
Deutsch English Espagnol Français
  • XTreme Sports SA 1
  • XTreme Sports SA 2
  • XTreme Sports SA 3
  • XTreme Sports SA 4

U hebt een verblijf gereserveerd in het skistresort Verbier om met volle teugen te kunnen genieten van ski- en/of snowboardplezier? U hebt de juiste keuze gemaakt! De professionals van XTreme Sports SA geven u advies over het beste materiaal zodat u veilig kunt genieten van de geweldige pistes van ##resort_name.

De specialisten van Skiset helpen u bij het kiezen van uw ski- of snowboardmateriaal; Skiset garandeert u uitsluitend perfect onderhouden materiaal van vooraanstaande skimerken te verhuren: slijpen, waxen, gedroogde en behandelde schoenen

U hebt alle troeven in handen om optimaal te profiteren van het skigebied van skiresort Verbier! Vertrouw op de professionals van de winkel XTreme Sports SA voor de huur van uw skimateriaal.

XTreme Sports SA staat voor een ervaren team van gepassioneerde winter- en bergsporters. Zij ontvangen u in een gezellige en vriendelijke sfeer en begeleiden u zo goed mogelijk bij de keuze van uw materiaal. Als specialist op het gebied van skiverhuur beschikt XTreme Sports SA over een groot assortiment van recent skimateriaal van goede kwaliteit, voor alle skistijlen. In onze winkel vindt u al het materiaal om alle wintersporten die in skiresort Verbier mogelijk zijn, te beoefenen. Of uw voorkeur nu uitgaat naar skiën of snowboarden, XTreme Sports SA voorziet u van het geschikte materiaal.

Het aanbod van XTreme Sports SA varieert van de verhuur van skischoenen, snowboards en ski's, allemaal voor een redelijke prijs. U kunt er ook voor kiezen om uw ski's vooraf te reserveren bij onze winkel XTreme Sports SA. Of u nu een beginnende skiër bent of een zeer ervaren snowboarder, ter plaatse krijgt u advies op maat en het materiaal dat bij uw niveau en wensen past. Als alleenvertegenwoordiger van de grootste merken garandeert onze winkel XTreme Sports SA u het beste tarief voor het skimateriaal dat altijd van topkwaliteit is.

Skiset verhuurt uitsluitend zorgvuldig gecontroleerd materiaal. Het materiaal wordt bij aanvang van het seizoen en na iedere uitlening grondig geïnspecteerd door de professionals van de winkel XTreme Sports SA. De sluitingen worden uitsluitend afgesteld door professionals waarbij goed wordt gelet op de kenmerken van elke klant.

De skimen van uw winkel kunnen u de beste skipistes aanbevelen naargelang de sneeuwcondities van het skiresort Verbier en uiteraard de weersvoorspelling. Neem de tijd ze te vragen naar de beste routes en skiliften. Zij staan voor u klaar met raad en daad, en kunnen u alles vertellen over het materiaal, het skiresort en de pistes, en de voor klein en groot georganiseerde activiteiten. En als u skilessen wilt nemen, verwijzen onze professionals van XTreme Sports SA u naar de beste skilera(a)r(en).

Onze medewerkers, en het personeel van het Skiset-netwerk, volgen ieder jaar een opleiding waarin het onderhoud van het materiaal en alle technische aspecten van het beroep van skiman uitgebreid aan bod komen, zodat wij u een onvergetelijke ski-ervaring kunnen bezorgen en u bij uw bezoek aan de winkel XTreme Sports SA vlot en deskundig kunnen helpen. Ons doel: u optimaal laten genieten van het rijke aanbod van Verbier en u een zorgeloze vakantie bezorgen.

Wacht niet langer en reserveer nu uw ski's online bij XTreme Sports SA en profiteer van een korting tot 50% in skiresort Verbier.

 

Extra in winkeldiensten

Diensten te reserveren bij de winkel na de online bestelling