Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten
Skiverhuur : Val Louron
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

Val Louron

1450 m - 2100 m
22
12
Pistes: 6661

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Val Louron de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Val Louron, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Val Louron hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Val Louron, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Val Louron zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Val Louron een ongeloofelijk skigebied aan. Val Louron is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Val Louron een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Val Louron te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Val Louron komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Kinderopvang & Skilessen
ESF Val Louron - Ski School
From: 4 years old
Openning hours: Everyday from 9:15am to 11:45am and from 1:45pm to 4:15pm
Tryst place: Ski school / Front de neige
Price for group lessons (children): from 26.50 € ½ day
Baby Club - Kinderopvang
From: 18 months old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Prices: 17€ / full day - 12€ / half day
Dining hall: no
Club Piou-piou de Val Louron - Kinderclubs
From: 4 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Prices: from 26.50 € ½ day
Dining hall: no