Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten
Skiverhuur : Val d'Allos Le Seignus
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
zo 31
Weer
Light rain shower
Temperaturen
3° / 16°
Last significant snowfall
dinsdag 02 dec.

Val d'Allos Le Seignus

1500 m - 2400 m
50
13
Pistes: 2994

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Val d'Allos Le Seignus de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Val d'Allos Le Seignus, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Val d'Allos Le Seignus hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Val d'Allos Le Seignus, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Val d'Allos Le Seignus zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Val d'Allos Le Seignus een ongeloofelijk skigebied aan. Val d'Allos Le Seignus is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Val d'Allos Le Seignus een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Val d'Allos Le Seignus te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Val d'Allos Le Seignus komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Kinderopvang & Skilessen
Garderie Les Bout'en train - Kinderopvang
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 4:30pm
Prices: 14 € / half-day - 23 € / day
Dining hall: no