Hoogte
1550-3450 m
Alpineskiën
300 Km
Noords skiën
30 Km
Skiliften
87
Skipistes
20674126

Skiverhuur Tignes Val Claret

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Tignes Val Claret de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Tignes Val Claret, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Tignes Val Claret hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Tignes Val Claret, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Tignes Val Claret zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Tignes Val Claret een ongeloofelijk skigebied aan. Tignes Val Claret is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Tignes Val Claret een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Tignes Val Claret te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Tignes Val Claret komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Deep Snow Val Claret
Deep Snow Val Claret
Area : --
Adres : Rond Point des Pistes
Val Claret Belambra Club - Sportski 3
Val Claret Belambra Club - Sportski 3
Area : --
Adres : Club Belambra "Val Claret" Rue du Val Claret
Val Claret Borsat - Sportski 2
Val Claret Borsat - Sportski 2
Area : --
Adres : Immeuble le Borsat
Val Claret Centre - Sportski 1
Val Claret Centre - Sportski 1
Area : --
Adres : Val Claret