Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
1300-2700 m
Alpineskiën
212 Km
Skiliften
51
Skipistes
771278

Skiverhuur Thyon 2000

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Thyon 2000 de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Thyon 2000, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Thyon 2000 hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Thyon 2000, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Thyon 2000 zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Thyon 2000 een ongeloofelijk skigebied aan. Thyon 2000 is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Thyon 2000 een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Thyon 2000 te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Thyon 2000 komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Theytaz sports
Theytaz sports
Area : --
Adres : --