Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten
Skiverhuur : Thonon les Bains
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

Thonon les Bains

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Thonon les Bains de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Thonon les Bains, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Thonon les Bains hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Thonon les Bains, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Thonon les Bains zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Thonon les Bains een ongeloofelijk skigebied aan. Thonon les Bains is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Thonon les Bains een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Thonon les Bains te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Thonon les Bains komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Vælg en butik