Skiverhuur : Termignon
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

Termignon

1300 m - 2800 m
125
27
28
Pistes: 1219215

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Termignon de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Termignon, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Termignon hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Termignon, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Termignon zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Termignon een ongeloofelijk skigebied aan. Termignon is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Termignon een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Termignon te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Termignon komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Kinderopvang & Skilessen
ESF de Termignon - Ski School
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Tryst place: Ski school / Front de neige
Price for group lessons (children): 31 € / day - 19 € ½ day
Garderie Les croës - Kinderopvang
From: 1 year old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Prices: 42 € / day - 21 € ½ day
Dining hall: yes
Jardin des neiges les Piou-Piou ESF - Sneeuwtuin
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Prices: 30 € ½ day
Dining hall: no