Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting tot
-50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
1500-2500 m
Alpineskiën
100 Km
Noords skiën
35 Km
Skiliften
23
Skipistes
928145

Skiverhuur Superdévoluy

Superdévoluy, in het hart van de zuidelijke Alpen
Superdévoluy een wintersportplaats die opgericht is in 1966. Het bijzondere aan dit station is dat het eerst uit één enkel gebouw bestond, dat rechtstreeks toegang tot de pistes gaf. Nu maakt hij deel uit van het skigebied van Dévoluy, met een honderdtal kilometer bewegwijzerde pistes die geschikt zijn voor skiërs van alle niveaus.

Een skigebied met 100 kilometer pistes
Met niet minder dan 8 groene pistes, 25 blauwe pistes, 15 rode pistes en 5 zwarte pistes, die allemaal bediend worden door 22 moderne skiliften, beschikt het skigebied van Superdévoluy over een reusachtig speelterrein voor alle liefhebbers van glijsporten, zowel gevorderden als beginners. Ook zijn er een boardercross, 1 big AirBag, 1 Hype en 1 Quarter 5 rails die wachten op alle freestyleliefhebbers en sensatiezoekers. Voor de langlaufers wachten er 35 km langlaufpistes met prachtige uitzichten!
Dit skigebied met 1000 meter hoogteverschil maakt bovendien deel uit van de grootste skigebieden van de zuidelijke Alpen. Het is er altijd zonnig en de omstandigheden om kennis te maken met glijsporten zijn er uitstekend. De verschillende uitzichten zullen niemand koud laten, en dan voornamelijk het uitzicht vanaf de Grand Ferrand of de Barre des Écrins.

Goed om te weten: een gebied met twee stations
Het skistation van La Joue du Loup is inderdaad verbonden met dat van Superdévoluy via pendeldiensten en via het gebied zelf, wat zorgt voor in totaal een honderdtal kilometer pistes voor de bezoekers. U kunt er ook een indrukwekkende architectuur ontdekken, met zijn luxueuze chalets en zijn trendy winkels en restaurants.

Een praktisch en gezellig skistation
Superdévoluy, dat is ook een praktisch en gezellig “ski aan de voeten”-station. Waar u ook verblijft, uw verblijfplaats bevindt zich vlakbij de skiliften! Het station maakt bovendien indruk door zijn uitgestrekte sneeuwlijn.
Er zijn ook vele activiteiten: Tochten met de sneeuwscooter, sneeuwschoenwandelingen of hondensleetochten, ski-jöring, snake gliss, parapente of ijsschaatsen. En als u eerder een voorkeur heeft voor wellness dan voor wintersporten, dan opent Superdévoluy voor u de deuren van zijn ontspanningscentrum waar massages, sauna’s en voetverzorgingen op u wachten. Beleef ten slotte een gezellig moment in één van de kroegen van het station, proef een heerlijke maaltijd in één van zijn restaurants en sluit uw avond af in één van de discotheken van Superdévoluy. Mis alle voorgestelde activiteiten in de vallei niet, zoals ski touring, bergwandelen en muurklimmen, maar ook speleologie, enz.

Kies nu uw winkel voor skiverhuur in Superdévoluy en uw reisdatums, en klik vervolgens op Verder.

De winkels in het skioord
Espace glisse
Espace glisse
Area : Centre/center
Adres : Superdevoluy - Rés Bois d'Aurouze