Skiverhuur : Super Besse

Uw skihuur:

Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
za 24
Weer
Partly Cloudy
Temperaturen
-4° / 5°
Last significant snowfall
maandag 19 mrt.

Vind de winkel vlak bij uw verblijfplaats:

Skigebied

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Super Besse de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Super Besse, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Super Besse hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Super Besse, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Super Besse zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Super Besse een ongeloofelijk skigebied aan. Super Besse is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Super Besse een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Super Besse te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Super Besse komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Kinderopvang & Skilessen

ESF Super besse - Ski School

From: 3 ½ years old
Openning hours: Monday to Friday from 10:00am to 4:30pm
Tryst place: Ski school / Front de neige
Price for group lessons (children): 17.60 € ½ day

Garderie Les Hermines - Kinderopvang

From: 3 months old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Prices: 46 € / day - 25 € / ½ day
Dining hall: yes

Club Piou Piou (ESF) - Kinderclubs

From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 10:00am to 4:30 pm
Prices: 24€ / 2 hours
Dining hall: no
Kortingen het hele seizoen door
tot 50% korting
depending on shop
5% extra korting *
vanaf 4 gehuurde sets
Korting grote gezinnen
10% extra korting *
vanaf 10 gehuurde sets
Groepsaanbieding