Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
1300-2811 m
Alpineskiën
121 Km
Noords skiën
40 Km
Skiliften
38
Skipistes
544324

Skiverhuur St. Christoph

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is St. Christoph de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in St. Christoph, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in St. Christoph hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in St. Christoph, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van St. Christoph zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt St. Christoph een ongeloofelijk skigebied aan. St. Christoph is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt St. Christoph een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft St. Christoph te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar St. Christoph komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

U wilt uw ski's huren in St. Christoph, ontdek dan onze andere skigebieden in Verwall : skioord Kappl, skioord See / Paznaun, skioord St. Anton. Tot ziens op de pistes.
De winkels in het skioord
Alber Sport St. Christoph
Alber Sport St. Christoph
Area : --
Adres : Hnr. 28