Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
1710-2640 m
Alpineskiën
193 Km
Skiliften
36
Skipistes
18383222

Skiverhuur Soldeu

Soldeu 

 

Soldeu, een gezellige wintersportplaats in Andorra  

 

Soldeu is een van de skigebieden in het enorme Grand Valira skigebied. Er liggen meer dan 200 km pistes op u te wachten. Ze liggen tussen 1.710 en 2.820 meter boven de zeespiegel in de Pyreneeën. Het skigebied beschikt over meer dan 1.000 sneeuwkanonnen en garandeert daardoor dat een deel van de pistes het hele seizoen open is. Om hiervan te profiteren volstaat een snelle trip naar de skiverhuur en daarna eventueel naar de skischool! 

 

Pistes voor iedereen

 

Het skigebied van Soldeu onderscheidt zich door de vele skipistes waardoor skiërs van alle niveaus van het skigebied kunnen genieten. Dankzij de 62 skiliften zijn de skidagen even rijk als gevarieerd, dit alles in een natuurlijke omgeving. Na een bezoek aan de skiverhuurshop kunt u zich begeven naar de 128 pistes of een van de 3 sneeuwparken in het Grand Vilara skigebied.  

 

Goed om te weten: een skigebied voor iedereen 

 

Het skigebied van Soldeu is, net als dat van Andorra, grotendeels toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Alle infrastructuren zijn zodanig ingericht dat iedereen kan genieten van de geneugten van het skiën in de bergen.

 

Een skioord dat beweegt

 

Soldeu is ook een resort waar veel activiteiten plaatsvinden. Met zijn restaurants, bars, pubs en zelfs disco's heeft het alles om zich na een dag op de piste bezig te houden. Vergeet ook niet dat winkelen in Andorra zeer voordelig kan zijn! 

 

Uitzonderlijke zonneschijn, sneeuw en Skiset winkels voor skiverhuur, Soldeu heeft alles wat u nodig heeft om van uw skivakantie te genieten!

U wilt uw ski's huren in Soldeu, ontdek dan onze andere skigebieden in Andorre : skioord Arinsal, skioord El Tarter, skioord Encamp, skioord La Massana, skioord Ordino, skioord Ordino-Arcalis, skioord Pal, skioord Pas de la Case. Tot ziens op de pistes.
In dit skigebied,
Skiset helpt u bij het maken van de juiste keuze:
met een speciale scanner maken we een 3D-voetscan!
Niet alleen de schoenmaat is van belang, tijdens de voetanalyse die slechts 5 seconden duurt, wordt gekeken naar lengte, breedte, volume en voetboog.
Skiset Scanfeet
De winkels in het skioord
Esports Calbo I
Esports Calbo I
Area : --
Adres : Route Principale