Sluiten
Kosteloos annuleren tot 24 uur voor vertrek. 100% terugbetaald
Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie
Skiverhuur : Serre Chevalier Monêtier
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
wo 25
Weer
Clear/Sunny
Temperaturen
-4° / 7°
Last significant snowfall
donderdag 26 mrt.

Serre Chevalier Monêtier

1200 m - 2830 m
250
35
61
Pistes: 23293513

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Serre Chevalier Monêtier de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Serre Chevalier Monêtier, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Serre Chevalier Monêtier hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Serre Chevalier Monêtier, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Serre Chevalier Monêtier zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Serre Chevalier Monêtier een ongeloofelijk skigebied aan. Serre Chevalier Monêtier is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Serre Chevalier Monêtier een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Serre Chevalier Monêtier te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Serre Chevalier Monêtier komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Kinderopvang & Skilessen
Les Eterlous - Kinderopvang
From: 6 months old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 7:00pm
Prices: 44€ / day - 29€ ½ day
Dining hall: no
Le club PIOUPIOU - Kinderclubs
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Prices: from 46 € / day - 23 € / ½ day
Dining hall: no