Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten
Skiverhuur : Sauze - Super Sauze
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

Sauze - Super Sauze

1400 m - 2400 m
65
15
23
Pistes: 1012143

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Sauze - Super Sauze de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Sauze - Super Sauze, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Sauze - Super Sauze hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Sauze - Super Sauze, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Sauze - Super Sauze zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Sauze - Super Sauze een ongeloofelijk skigebied aan. Sauze - Super Sauze is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Sauze - Super Sauze een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Sauze - Super Sauze te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Sauze - Super Sauze komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Kinderopvang & Skilessen
Ecole de Ski Français - Ski School
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Tryst place: Ski school / Front de neige
Price for group lessons (children): from 31€ 1/2 day
Garderie Les bons petits Diables - Kinderopvang
From: 6 months old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Prices: from 18€ / 2 hours
Dining hall: no