Hoogte
1250-2694 m
Alpineskiën
20 Km
Noords skiën
15 Km
Skiliften
16
Skipistes
8122

Skiverhuur Sappada

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Sappada de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Sappada, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Sappada hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Sappada, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Sappada zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Sappada een ongeloofelijk skigebied aan. Sappada is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Sappada een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Sappada te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Sappada komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Punto Sport 1
Punto Sport 1
Area : --
Adres : Via Bach 55
Punto Sport 2
Punto Sport 2
Area : --
Adres : Via Fontana 51