Skiverhuur : Santa Caterina Valfurva
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 18
Weer
Clear/Sunny
Temperaturen
-9° / 1°
Last significant snowfall
donderdag 26 mrt.

Santa Caterina Valfurva

1738 m - 2720 m
35
10
Pistes: 3122

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Santa Caterina Valfurva de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Santa Caterina Valfurva, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Santa Caterina Valfurva hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Santa Caterina Valfurva, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Santa Caterina Valfurva zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Santa Caterina Valfurva een ongeloofelijk skigebied aan. Santa Caterina Valfurva is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Santa Caterina Valfurva een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Santa Caterina Valfurva te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Santa Caterina Valfurva komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.