Hoogte
1230-2297 m
Alpineskiën
100 Km
Noords skiën
25 Km
Skipistes
155

Skiverhuur San Vigilio di Marebbe

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is San Vigilio di Marebbe de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in San Vigilio di Marebbe, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in San Vigilio di Marebbe hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in San Vigilio di Marebbe, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van San Vigilio di Marebbe zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt San Vigilio di Marebbe een ongeloofelijk skigebied aan. San Vigilio di Marebbe is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt San Vigilio di Marebbe een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft San Vigilio di Marebbe te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar San Vigilio di Marebbe komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Sport Heinz
Sport Heinz
Area : --
Adres : Via Caterina Lanz 44