Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
1400-2350 m
Alpineskiën
45 Km
Skiliften
23

Skiverhuur San Martino di Castrozza

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is San Martino di Castrozza de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in San Martino di Castrozza, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in San Martino di Castrozza hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in San Martino di Castrozza, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van San Martino di Castrozza zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt San Martino di Castrozza een ongeloofelijk skigebied aan. San Martino di Castrozza is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt San Martino di Castrozza een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft San Martino di Castrozza te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar San Martino di Castrozza komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Skisport Laboratorio
Skisport Laboratorio
Area : --
Adres : Via Pezgaiart 2/4/6