Wanneer vertrekt u om te skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.

Skiverhuur Cyber Ski

Pierre Aigue
73530 St Sorlin d'Arves
Area : Les Choseaux
Uur
Week : 08:30-13:00/16:00-19:00
Weekend : 08:00-19:30
Gesproken talen :
English-EN Espagnol-ES Français-FR Italiano-IT
8h11h14h17h20h
Extra in winkeldiensten

Diensten te reserveren bij de winkel na de online bestelling

U hebt een verblijf gereserveerd in het skistresort Saint Sorlin d'Arves om met volle teugen te kunnen genieten van ski- en/of snowboardplezier? U hebt de juiste keuze gemaakt! De professionals van Cyber Ski geven u advies over het beste materiaal zodat u veilig kunt genieten van de geweldige pistes van ##resort_name.

De specialisten van Skiset helpen u bij het kiezen van uw ski- of snowboardmateriaal; Skiset garandeert u uitsluitend perfect onderhouden materiaal van vooraanstaande skimerken te verhuren: slijpen, waxen, gedroogde en behandelde schoenen

U hebt alle troeven in handen om optimaal te profiteren van het skigebied van skiresort Saint Sorlin d'Arves! Vertrouw op de professionals van de winkel Cyber Ski voor de huur van uw skimateriaal.

Cyber Ski staat voor een ervaren team van gepassioneerde winter- en bergsporters. Zij ontvangen u in een gezellige en vriendelijke sfeer en begeleiden u zo goed mogelijk bij de keuze van uw materiaal. Als specialist op het gebied van skiverhuur beschikt Cyber Ski over een groot assortiment van recent skimateriaal van goede kwaliteit, voor alle skistijlen. In onze winkel vindt u al het materiaal om alle wintersporten die in skiresort Saint Sorlin d'Arves mogelijk zijn, te beoefenen. Of uw voorkeur nu uitgaat naar skiën of snowboarden, Cyber Ski voorziet u van het geschikte materiaal.

Het aanbod van Cyber Ski varieert van de verhuur van skischoenen, snowboards en ski's, allemaal voor een redelijke prijs. U kunt er ook voor kiezen om uw ski's vooraf te reserveren bij onze winkel Cyber Ski. Of u nu een beginnende skiër bent of een zeer ervaren snowboarder, ter plaatse krijgt u advies op maat en het materiaal dat bij uw niveau en wensen past. Als alleenvertegenwoordiger van de grootste merken garandeert onze winkel Cyber Ski u het beste tarief voor het skimateriaal dat altijd van topkwaliteit is.

Skiset verhuurt uitsluitend zorgvuldig gecontroleerd materiaal. Het materiaal wordt bij aanvang van het seizoen en na iedere uitlening grondig geïnspecteerd door de professionals van de winkel Cyber Ski. De sluitingen worden uitsluitend afgesteld door professionals waarbij goed wordt gelet op de kenmerken van elke klant.

De skimen van uw winkel kunnen u de beste skipistes aanbevelen naargelang de sneeuwcondities van het skiresort Saint Sorlin d'Arves en uiteraard de weersvoorspelling. Neem de tijd ze te vragen naar de beste routes en skiliften. Zij staan voor u klaar met raad en daad, en kunnen u alles vertellen over het materiaal, het skiresort en de pistes, en de voor klein en groot georganiseerde activiteiten. En als u skilessen wilt nemen, verwijzen onze professionals van Cyber Ski u naar de beste skilera(a)r(en).

Onze medewerkers, en het personeel van het Skiset-netwerk, volgen ieder jaar een opleiding waarin het onderhoud van het materiaal en alle technische aspecten van het beroep van skiman uitgebreid aan bod komen, zodat wij u een onvergetelijke ski-ervaring kunnen bezorgen en u bij uw bezoek aan de winkel Cyber Ski vlot en deskundig kunnen helpen. Ons doel: u optimaal laten genieten van het rijke aanbod van Saint Sorlin d'Arves en u een zorgeloze vakantie bezorgen.

Wacht niet langer en reserveer nu uw ski's online bij Cyber Ski en profiteer van een korting tot 50% in skiresort Saint Sorlin d'Arves.

De andere winkels in het skioord