Skiverhuur : Saint Pierre Dels Forcats
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

Saint Pierre Dels Forcats

1640 m - 2750 m
35
18
Pistes: 9372

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Saint Pierre Dels Forcats de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Saint Pierre Dels Forcats, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Saint Pierre Dels Forcats hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Saint Pierre Dels Forcats, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Saint Pierre Dels Forcats zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Saint Pierre Dels Forcats een ongeloofelijk skigebied aan. Saint Pierre Dels Forcats is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Saint Pierre Dels Forcats een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Saint Pierre Dels Forcats te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Saint Pierre Dels Forcats komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Vælg en butik
Kinderopvang & Skilessen
Ecole de Ski Français de Saint Pierre dels Forçats - Ski School
From: 3 years
Openning hours: 9h-17h
Tryst place: Chalet Ecole de ski en bas des pistes
Price for group lessons (children): 26€ 1/2 day
Garderie - Kinderopvang
From: 18 months
Openning hours: 9h-17h
Dining hall: no