Skiverhuur : Saint Léger Les Mélèzes
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 18
Weer
Mist
Temperaturen
-3° / 5°
Last significant snowfall
dinsdag 02 dec.

Saint Léger Les Mélèzes

1250 m - 2001 m
24
2
8
Pistes: 7441

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Saint Léger Les Mélèzes de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Saint Léger Les Mélèzes, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Saint Léger Les Mélèzes hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Saint Léger Les Mélèzes, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Saint Léger Les Mélèzes zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Saint Léger Les Mélèzes een ongeloofelijk skigebied aan. Saint Léger Les Mélèzes is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Saint Léger Les Mélèzes een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Saint Léger Les Mélèzes te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Saint Léger Les Mélèzes komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Kinderopvang & Skilessen
Crèche Polichinelle - Kinderopvang
From: 3 months old
Openning hours: Monday to Friday from 07:30am to 06:30pm
Prices: Prices not available
Dining hall: yes