Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.

Skiverhuur Saint Lary Soulan PLA D'ADET

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Saint Lary Soulan PLA D'ADET de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Saint Lary Soulan PLA D'ADET, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Saint Lary Soulan PLA D'ADET hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Saint Lary Soulan PLA D'ADET, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Saint Lary Soulan PLA D'ADET zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Saint Lary Soulan PLA D'ADET een ongeloofelijk skigebied aan. Saint Lary Soulan PLA D'ADET is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Saint Lary Soulan PLA D'ADET een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Saint Lary Soulan PLA D'ADET te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Saint Lary Soulan PLA D'ADET komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

U wilt uw ski's huren in Saint Lary Soulan PLA D'ADET, ontdek dan onze andere skigebieden in Néouvielle : skioord Bareges, skioord Cauterets, skioord La Mongie, skioord Luz St Sauveur. Tot ziens op de pistes.
De winkels in het skioord
Sarrat Sport 1700
Sarrat Sport 1700
Area : --
Adres : Pied des pistes Pla d'Adet
Skiset Saint Lary 1700
Skiset Saint Lary 1700
Area : --
Adres : Résidence Garlitz Altitude - Le Pla d'Adet