Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
1500-1800 m
Alpineskiën
20 Km
Skiliften
15
Skipistes
58101

Skiverhuur Saint Jean d'Aulps

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Saint Jean d'Aulps de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Saint Jean d'Aulps, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Saint Jean d'Aulps hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Saint Jean d'Aulps, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Saint Jean d'Aulps zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Saint Jean d'Aulps een ongeloofelijk skigebied aan. Saint Jean d'Aulps is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Saint Jean d'Aulps een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Saint Jean d'Aulps te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Saint Jean d'Aulps komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Muffat Sport
Muffat Sport
Area : Centre/center
Adres : La Grande Terche