Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten
Skiverhuur : Saint Jean d'Aulps
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 29
Weer
Clear/Sunny
Temperaturen
8° / 16°
Last significant snowfall
dinsdag 02 dec.

Saint Jean d'Aulps

1500 m - 1800 m
20
15
Pistes: 58101

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Saint Jean d'Aulps de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Saint Jean d'Aulps, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Saint Jean d'Aulps hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Saint Jean d'Aulps, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Saint Jean d'Aulps zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Saint Jean d'Aulps een ongeloofelijk skigebied aan. Saint Jean d'Aulps is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Saint Jean d'Aulps een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Saint Jean d'Aulps te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Saint Jean d'Aulps komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Vælg en butik
Kinderopvang & Skilessen
ESF de Saint Jean d'Aulps - Ski School
From: 3 ½ years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Tryst place: Ski school / Front de neige
Price for group lessons (children): 30€ 1/2 day
Garderie Les p'tits Loups - Kinderopvang
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Prices: 36 € ½ day
Dining hall: no
Club Piou Piou (ESF) - Kinderclubs
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Prices: 36€ 1/2 day - 48€ / day
Dining hall: yes