Skiverhuur : Saint Jean d'Arves
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 18
Weer
Fog
Temperaturen
-5° / 4°
Last significant snowfall
dinsdag 02 dec.

Saint Jean d'Arves

1100 m - 2620 m
310
33
76
Pistes: 2556349

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Saint Jean d'Arves de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Saint Jean d'Arves, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Saint Jean d'Arves hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Saint Jean d'Arves, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Saint Jean d'Arves zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Saint Jean d'Arves een ongeloofelijk skigebied aan. Saint Jean d'Arves is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Saint Jean d'Arves een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Saint Jean d'Arves te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Saint Jean d'Arves komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Kinderopvang & Skilessen
Halte garderie " les chérubins" la Chal - Kinderopvang
From: 3 months old
Openning hours: Everyday from 8:45am to 5:30pm
Prices: 30 € / day - 16 € / ½ day - 5,50 € / hour
Dining hall: no
Jardin des Neiges (ESF) - Kinderclubs
From: 4 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Prices: 30 € ½ day
Dining hall: no