Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
1800-3600 m
Alpineskiën
100 Km
Skiliften
22
Skipistes
9374014

Skiverhuur Saas Fee

Saas Fee, de "Parel van de Alpen

Omgeven door 10 toppen van meer dan 4.000 meter hoog, waaronder de beroemde Dom, belooft het resort een geweldige plek om te skiën.

Een skigebied met een wereldwijde reputatie

Het dorp Saas Fee ligt op 1.800 meter hoogte en biedt 145 km aan pistes voor skiërs van alle niveaus. Met 22 liften, waaronder een alpine metro die u tot 500 meter hoogte brengt, kunt u tot 3.500 meter skiën! Ook freestylers kunnen hun hart ophalen met een beginnersgebied in de buurt van het dorp en een ander gebied in Morenia op 2.500 meter hoogte. Ook snowboarders worden niet overgeslagen, dankzij de 3 snowparks in het gebied Saas Fee. Langlaufers hebben slechts 6 km aan pistes in het gebied, maar kunnen toch genieten van de overige 26 km in het dal.

Goed om te weten: skiën in de zomer in het resort is mogelijk!

Dankzij de gletsjer is het een uitgelezen plaats om in de zomer te genieten van de geneugten van het skiën. 20 km aan pistes zijn namelijk open in de zomer. Maar wees voorzichtig, skiën op de gletsjer vereist een goed niveau en zeer goed materiaal. Aarzel dus niet om naar een van de vele skiverhuurshops te gaan om advies te krijgen van ski-professionals.

Focus op de natuur

Sneeuwschoenwandelen, sleeën, wandelen, schaatsen en zelfs ijskommen: aan activiteiten geen gebrek in het skioord! U kunt ook de grootste ijsgrot ter wereld, het paviljoen van Allalin, bezoeken door de Alpenmetro te nemen. Spa's en fitnesscentra verwelkomen u voor een moment van ontspanning, tenzij u liever door dit volledig autovrije dorp wandelt en uw boodschappen doet in de vele winkels van het resort. Na zonsondergang is het altijd druk in het resort met bars, restaurants en disco's die een gezellige sfeer bieden.

In het hart van de Zwitserse Alpen biedt deze wintersportplaats onvergetelijke uitzichten. Voor uw skiverhuur kunt u terecht in de plaatselijke Skiset-winkel aan de voet van de pistes.

De winkels in het skioord
Cesar Sport Alpin
Cesar Sport Alpin
Area : --
Adres : Dorfstrasse 12